کد خبر: 10894396
تاریخ انتشار: شنبه 27 دي 1393
خانه » تفریحی » فان خونه » طرز تهیه موهیتوی خانگی
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

به گزارش چی 24 به نقل از فان خونه:

مواد لازم: ۲ پیمانه ماست – ۱۰۰ گرم نعنای تازه – ۱ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو – ۱ قاشق سوپخوری آبلیمو – ۲ قاشق سوپخوری شکر – ۳/۱ پیمانه شیر – تعدادی برگ نعنا جهت تزئین – تکه های لیمو جهت تزئین.

۱- ابتدا برگ های نعنا را بشویید و در سبدی بریزید تا کاملا آب اضافی شان خارج شود سپس آنها را با چاقو خرد کنید.
۲- در قابلمه کوچکی نعناهای خرد شده, شیر, شکر, آبلیمو و پوست لیمو رنده شده را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید سپس شعله اجاق را کم کنید و به مدت ۲ دقیقه بگذارید مواد روی حرارت بماند.
۳- اکنون قابلمه را از روی حرارت بردارید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا مواد کمی سرد شوند. بعد از اینکه مایه کمی سرد شد, آن را از صافی کوچکی عبور دهیدتا برگ های نعناع از مایه جدا شود سپس برگ ها را دور بریزید.
۴- مایه را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود و خودش را بگیرد. بعد از چند دقیقه ماست را هم به مابع اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و برای چند دقیقه دوباره در یخچال قرار دهید. موهیتوی شما آماده است.
۵- حالا موهیتو را در ظرف هایی که آماده کرده اید بریزید و آنها را با برگ های نعناع و تکه های لیمو تزئین کنید.
البته این مدل موهیتو با موهیتوهایی که تا به حال خورده اید فرق می کند ولی بسیار خوشمزه است.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین