محزونی، جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد کشتار مظلومانه مسلمانان میانمار گفت: ریشه اتفاقاتی که در جهان اسلام رخ میدهد را میتوان در کلام گهربار بنیانگذار کبیر انقلاب که فرمودند:"هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید" یافت. چرا در ایالات متحده آمریکا که دایهدار دوستی و آرامش است، پلیس سفید پوستی، با گلولهای، سیاه پوست بیگناهی را در خیابان میکشد اما بحث به راحتی جمع و جور میشود؟ و رسانههای غوغا سالار غربی به آن نمیپردازند؟
محزونی افزود: چرا در کشورهای اروپایی دانشجویان مسلمان را بر سر بهانههای واهی اذیت و آزار میکنند، آنهارا حتی اخراج میکنند اما انگار نه انگار؟ چرا در یمن که بر سر جنگ تحمیلی یمن بحث زیاد است- عده کثیری از کودکان و زنان بر اثر بیماریهای ساده به علت محاصره یمن توسط عربستان، جان خود را از دست میدهند اما قضیه ختم به سکوت میشود؟و چراهای بسیاری که اگر دنبال کنیم به مسیر مشترکی میرسند. مسیری که از زمان پیامبر اکرم(ص) شروع شد و آنقدر پیش رفت تا امروز به این نقطه رسیده است.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: کشتار مسلمانان میانمار بسیار دردناک است؛ داستانی که گویندگان زیادی دارد؛ اما انگار کسی گوش شنیدن حرفهایشان را ندارد.
وی خاطرنشان کرد: برای اینکه بهتر به تحلیل این مسئله بپردازیم لازم است که بفهمیم این منازعه علیه مسلمانان میانمار سر چه بود و از کی شروع شد؟ کشور میانمار، اکثریت دین بودایی و اقلیتهای مسلمان، مسیحی و ...را در خود دارد. از روزی که یک بودایی مذهب، قدرت اداره امور را بدست گرفت، سعی در بدنامی و فتنهانگیزی علیه جمعیت مسلمان کرد. اینکه چرا بودا با مسلمان میانه خوبی نداشت بر میگردد به خطری که صدور اسلام و حکومتهای اسلامی برای جوامع سلطهطلب و استعمارگر داشته است و بذر کینهای که با آشنا شدن ایران و روم با اسلام، در دل آنان کاشته شد.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ادامه گفت: زورمندان سعی کردند از نفوذ اسلام و قدرتیافتن مسلمانان در حداقل شبه قاره هند جلوگیری کنند. اهانتهای آشکار به ظاهر مسلمانان علیه مذهب بودا، تبلیغات مسموم بر ضد اسلام و مسلمانان، رواج عقاید خرافی و اسلامهراسی همه و همه زمینهساز مسلمان کشی در میانمار و دیگر سرزمینها شد.
وی افزود: اما ایالات متحده و کشورهای وابسته به آنها، اقدام متقابلی در مقابل این فجایه انجام نمیدهند، چرا که اصلا اتاق فکر این حوادث را خود آنها تشکیل میدهند. ترس آنها از فراگیر شدن فرهنگ اسلام و انقلاب است. آنها بر این باور رسیدهاند که اندیشههای امام(ره) و انقلابیگری، به هرجا رخنه کند، دلهای بسیاری را با خود همراه میکند و عرصهای برای قدرتطلبی و حکمرانی آنها باقی نمیماند. آنها با اصل این فرهنگ مشکل دارند. انتظار ما از ایالات متحده و کشورهای وابسته غلط است. البته نباید انتظار داشت که آمریکا سردمدار مبارزه با مسلمان کشی شود و یا اینکه آمریکا گروه علتیابی راه بیاندازد و از مسلمانان حمایت کند، این انتظار غلط است. حتی اگر روزی بیاید که آمریکا در صف اول چنین مبارزهای قرار بگیرد، این حیله و فریب است. مبنای تشکیل این دولتها مخالف اسلام است.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکید کرد:آنطور که به نظر می رسد، عدم حمایت کشورهای مسلمان مثل کشورهای عربی و بنگلادش، طرح و برنامه دیگری است که درحال اجرا شدن است. صرف نام مسلمان بر یک کشور بدین معنا نیست که اسلام حقیقی، آن اسلامی که پیامبر آورد و امیرالمومنین و ائمه اطهار(ع) ترویج دادند، برآن کشور حاکم است. اتفاقا آمریکا برای پیاده کردن عکس این استدلال در جهان برنامه ریخته است. به دنبال آن هستند که معنای اسلام را عوض کنند. اسلامی که به آزار و اذیت مردمی که به کشور خودشان تعلق ندارند، بیتفاوت است! مسلمانانی که نان را به نرخ روز میخورند و پای باورهایشان محکم نیستند! جامعه اسلامی که انسجام داخلی ندارد و هر روز درون ساختار خودش جنگ و دعواست! اگر چنین جامعهای به عنوان جامعه اصیل اسلامی به جهانیان معرفی شد، کار تمام شده است و تمام دشمنیها خاتمه مییابد.
وی در پایان گفت: مسئولین و مردم ایران ساکت نبودند و نخواهند بود. البته باید قبول کنیم، انتشار یک بیانیه، فرستادن یک نامه به مجامع بینالمللی و از این دست کارها اگر چه لازم و خوب است، اما کم است. باید پیگیریها را زیادتر کنیم و ان شاء الله با عنایت امام عصر (عجل الله) و هدایت مقتدرانه، رهبر معظم انقلاب(حفظه الله) شر مستکبرین و دشمنان برای همیشه کنده شود.