کد خبر: 122598166
تاریخ انتشار: یکشنبه 15 مرداد 1396
خانه » سایت های خبری » تریبون مستضعفین » بانک ها و فرهنگ اقتصادی مردم ایران
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

صبر در سرمایه گذاری از مهمترین شاخص ها برای فهم وضعیت فرهنگ اقتصادی یک کشور است. این شاخص در آمریکا (مهد لیبرال سرمایه داری) حدودا ۶ و در ایران ۲٫۵ است. یعنی یک ایرانی برای سودآوری فعالیت اقتصادی خود ۲برابر بیشتر از یک آمریکایی عجول است

به گزارش چی 24 به نقل از تریبون مستضعفین:

فرهنگ اقتصادی یک کشور است که نوع فعالیت های اقتصادی مردم را مشخص میکند و به آن جهت میدهد.
#بانک در ایران علاوه بر تاثیر منفی بسیاری که بر چرخه پولی کشور میگذارد، تاثیر مهمی هم بر فرهنگ اقتصادی مردم دارد.
بانک ها در ایران با ارائه سود بسیار بالای ۲۰% در سال به سپرده های کوتاه مدت و روزشمار باعث میشوند تا نوعی تنبلی و تن پروری در عرصه فرهنگ اقتصادی مردم ایجاد شود و مردم حاضر نباشند برای ایجاد شغل و تولید تن به #ریسک دهند.

مطابق تحقیق معتبری که درباره ی اقتصاد کشورهای درحال توسعه انجام شده میانگین سود فعالیت های تولیدی در این کشورها برای بنگاه های کوچک، ۱۵% در سال است. مشاهدات عینی در ایران هم همین رقم را تایید میکند.
این بدین معنی است که یک نفر با سرمایه متوسط اگر بخواهد در این شروع به تولید کند و بدبختی ها و مشقات تولید را به جان بخرد از لحاظ اقتصادی کار به صرفه ای را انجام نداده. یعنی میتوانسته بدون ذره ای کار کردن و عرق ریختن و ترس از مالیات و جریمه و… پولش را در بانک بگذارد و ۵% بیشتر سود ببرد و این یعنی فاجعه!
یعنی حتی اگر مردم به فعالیت اقتصادی غیر از سپرده گذاری در بانک فکر کنند، پولشان را در کاری مثل دلالی خواهند گذاشت تا سود بیشتری نسبت به بانک بدست آوردند.

پ.ن: صبر در سرمایه گذاری از مهمترین شاخص ها برای فهم وضعیت فرهنگ اقتصادی یک کشور است. این شاخص در آمریکا (مهد لیبرال سرمایه داری) حدودا ۶ و در ایران ۲٫۵ است.
یعنی یک ایرانی برای سودآوری فعالیت اقتصادی خود ۲برابر بیشتر از یک آمریکایی عجول است!!!
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل…

 

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین