کد خبر: 127134906
تاریخ انتشار: سه شنبه 07 شهريور 1396
خانه » سایت های خبری » قم نیوز » احیا و ترویج دین اسلام نتیجه فداکاری های امام محمد باقر(ع)
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

قم نیوز: رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی قم گفت: احیا و ترویج دین اسلام، حاصل تربیت و اعزام شاگردان فقیه و دانشمند به نقاط مختلف توسط امام محمد باقر(ع) است.

به گزارش چی 24 به نقل از قم نیوز:حجت‌الاسلام سیدجواد عظیمی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در قم اظهار کرد: امام محمد باقر(ع) مانند سایر ائمه در حبس بودند و اجازه فعالیت و برگزاری جلسات سخنرانی را نداشتند. اختلاف میان بنی عباس و بنی امیه، سبب به وجود آمدن موقعیت مناسبی برای فعالیت‌های سیاسی و تربیت شاگردان فرهیخته‌ای توسط ایشان شد.

وی با اشاره به ظلم و ستم خاندان بنی امیه و شدت خفقان ترویج اسلام در آن زمان تاکید کرد: احیا و ترویج دین اسلام، حاصل تربیت و اعزام شاگردان فقیه و دانشمند به نقاط مختلف به وسیله  امام محمد باقر(ع) است.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی قم عنوان کرد: جلسات سخنرانی که به صورت پنهانی در دوران اختلاف بنی عباس و بنی امیه تشکیل می‌شد، زمینه ساز آشنایی بیشتر مردم با اسلام شد که این بزرگترین خدمت به دین اسلام بود.

 وی خاطر نشان کرد: دوران امامت ایشان، اواخر دولت بنی امیه و همزمان با ظلم و ستم بنی‌عباس بود به همین دلیل حضور پیشوای پنجم شیعیان در جلسات و مباحث سیاسی روز، در آن شرایط دشوار نشانگر عظمت ایشان است.

عظیمی افزود: امام محمد باقر(ع) به فقیه زمان خود مشهور بودند و ایشان بسیاری از مسائل فقهی که از زمان پیامبر پنهان مانده بود را برای مردم روشن کردند به همین دلیل به ایشان باقرالعلوم یعنی شکافنده علم می‌گویند.

وی با اشاره به حسن خلق امام که بارزترین ویژگی ایشان است ادامه داد: سیره زندگی آن امام همام به گونه‌ای بود که مطابق با پسند زمان خود لباس می‌پوشید و همیشه خود را آراسته می‌کرد زیرا معتقد بودند که اسلام دین زیبایی و آراستگی است.

رئیس اداره امور قرانی اداره‌کل تبلیغات اسلامی قم یادآور شد: حضرت بسیار اهل گذشت و عفو و بسیار بخشنده و با سخاوت بودند از بزرگان و حامیان دین اسلام انتظار داریم که سبک زندگی آن امام رحمت را سرلوحه زندگی خویش قرار دهند.

انتهای پیام / 136

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین