کد خبر: 127531296
تاریخ انتشار: پنجشنبه 09 شهريور 1396
خانه » سایت های خبری » قم نیوز » دعای عرفه خداشناسی مومنان را عمق می بخشد
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

قم نیوز: عضو هیات علمی جامعه المصطفی العالمیه گفت: قرائت دعای عرفه خداشناسی عمیق را به همراه دارد و در این دعا شناخت عمیق با عبارات بسیار پرمحتوای امام حسین(ع) ارائه شده است.

به گزارش چی 24 به نقل از قم نیوز:به گزارش قم نیوز، حجت‌الاسلام محمد دشتی امروز در قم، با اشاره به فرارسیدن روز عرفه اظهار کرد:‌ روز عرفه از نظر معارف اسلامی از ایام بسیار پرخیر و برکت است و این روز به دلیل دعای عرفه امتیاز و جایگاه بی‌نظیری دارد.

وی خاطرنشان کرد: در روایت ذکر شده اگر کسی در شب‌های قدر آمرزیده نشود امیدی به بخشش او نیست مگر اینکه به روز عرفه برسد بنابراین ارزش روز عرفه در حد و اندازه شب‌های قدر است.

عضو هیأت علمی جامعة المصطفی العالمیه با اشاره به روایتی در زمینه اهمیت روز عرفه خاطرنشان کرد: در روایتی نقل شده که شخصی در روز عرفه نیاز خود را از مردم مطالبه می‌کرد امام سجاد(ع) فرمودند عرفه روزی است که انسان باید نیاز و حاجت خود را به درگاه الهی ببرد و از عرضه نیاز به بندگان بپرهیزد.

وی عنوان کرد: روز عرفه از نظر فضیلت بسیار کم‌نظیر است مؤمنان باید از این روز حداکثر استفاده را ببرند دعای عرفه خداشناسی عمیق را به همراه دارد و در این دعا شناخت عمیقی با عبارات بسیار پرمحتوای امام حسین(ع) ارائه شده است.

دشتی با بیان اینکه دعای عرفه خداشناسی مؤمنان را عمق و تعالی می‌بخشد گفت: این نکته در این دعا مطرح می‌شود که خدای متعال الطاف خود را بی‌دریغ نصیب بندگان خود کرده و برای هر مرحله‌ای از زندگی نعمت‌های مناسب و درخور در نظر گرفته است.

وی با بیان اینکه انسان باید عزتمندانه و برخوردار از نعمت‌های مادی و معنوی الهی باشد گفت: یک بعد از نگاه خداشناسانه و معرفت الهی معطوف به نعمت‌های خداوند است بنابراین باید خداوند را از روی نعمت‌ها بشناسیم این موضوع بخش وسیعی از معارف و مفاهیم دعای عرفه را تشکیل می‌دهد.

عضو هیأت علمی جامعة المصطفی العالمیه یادآور شد: اعتراف به نعمت‌ها، حکمت‌ها و الطاف الهی از جمله آداب بندگی و عرض حاجت به درگاه خداوند است به طوری که امام معصوم زمانی که می‌خواهد حوائج خود را عرضه کند شاکرانه و متواضعانه خود را مرهون نعمت‌های خداوند می‌داند.

وی خاطرنشان کرد: جهان منور به نور اسلام و هدایت قرآنی و نبوی است، این مطلب در دعای عرفه برجسته است بنابراین باید شاکر باشیم که خداوند ما را در چنین زمانی آفریده و چنین نعمت معنوی بزرگی وجود دارد.

دشتی عنوان کرد: قرائت دعای عرفه این نکته را یادآور می‌شود که حضور در فضایی که معطر به نور قرآن و انوار طیبه معصومان است باید قدر دانسته شود.

وی با اشاره به خواسته امام حسین(ع) در دعای عرفه گفت: خواسته حضرت دولت تمام عیار الهی است که در دوران ظهور امام زمان(عج) محقق می‌شود ما نیز به طور طبیعی در پایان دعای عرفه تعجیل برای امام زمان(عج) و کسب آمادگی روحی برای ورود به این مرحله را می‌خواهیم.

انتهای پیام / 136

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین