کد خبر: 127783635
تاریخ انتشار: جمعه 10 شهريور 1396
خانه » سایت های خبری » قم نیوز » قربانی کردن جداشدن از خواسته های نفسانی است
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

قم نیوز: استاد حوزه علمیه قم گفت: قربانی در روز عید قربان به معنای جدا شدن از تمایلات و خواسته های نفس و تسلیم شدن در برابر خدا است.

به گزارش چی 24 به نقل از قم نیوز:به گزارش قم نیوز، معصومه ظهیری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، ضمن تبریک فرارسیدن عید قربان اظهار کرد: عید قربان عید بندگی، خروج از آمال و آرزوها و هواهای نفس است به معنای دیگر شامل کنترل نفس در برابر اطاعت از امر الهی، عبودیت و بندگی است.

وی با بیان اینکه خداوند در برابر اطاعت و صبر به حضرت ابراهیم(ع) پاداش داده است گفت: خداوند در ازای اطاعت حضرت ابراهیم(ع)برای قربانی کردن حضرت اسماعیل(ع) برای او گوسفندی را جایگزین و عمل مقبول او را تأیید کرد.

استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: ابراهیم خلیل(ع) به مقام امامت رسید در حالی که نبی و رسول خدا بود و همچنین خداوند برای اسماعیل نیز مقام ویژه‌ای قرار داد بنابراین انسان نیاز است صبوری و تلاش کند و به تحمل سختی‌ها بپردازد تا به اجر و مقام نائل شود.

وی با اشاره به اهمیت نماز عید قربان و قربانی کردن در این روز گفت: در قنوت نماز عید قربان از خداوند می‌خواهیم که خداوند ما را از مخلصان و عبادت‌کنندگان خالصش قرار دهد قربانی کردن در روز عید قربان نماد جدا شدن از مال و تعلقات است.

ظهیری خاطرنشان کرد: قربانی در این روز به معنای جدا شدن از تمایلات و خواسته‌های نفس و تسلیم شدن در برابر خدا است.

وی یادآور شد: مسلمانان در روز عید قربان به قربانی شتر، گاو، گوساله و گوسفند می‌پردازند و بین خود، بستگان و فقرا تقسیم می‌کنند و این امر سبب کاهش شکاف‌های اجتماعی می‌شود.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه عید قربان از اعیاد بزرگ اسلامی است گفت: مسلمانان در نماز عید قربان به یکدیگر دست اخوت و برادری می‌دهند بنابراین عید قربان نماد و نشانه اقتدار جهان اسلام است.

انتهای پیام / 136

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین