کد خبر: 160328055
تاریخ انتشار: شنبه 28 بهمن 1396
خانه » سایت های خبری » تهران پرس » گفت وگوی دانشگاه ادیان و مذاهب با ۶۰۰ گروه دینی/ توجه به کتاب
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
طی ۴ سال گذشته انجام شد؛

قم - رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: طی ۴ سال گذشته ۶۰۰ گروه دینی و فرق مذهبی و الحادی با گروه ادیان و مذاهب این دانشگاه گفت وگو کرده اند.

به گزارش چی 24 به نقل از تهران پرس:

حجت الاسلام سید ابوالحسن نواب در حاشیه پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب دین در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه در قرون اخیر گفتگوی ادیان و مذاهب تقریباً تعطیل بوده است، گفت: در زمان ائمه اطهار(ع) و در دوران شکوفایی تمدن و فرهنگ اسلامی، جهان اسلام پیشگام گفتگو با هر نوع فرقه و مذهب و دین‌دار و بی دین بود.

وی با تأکید بر اینکه در دوره ضعف حکومت‌ها کشورهای اسلامی از جمله ایران به انزوا رفتند، گفت: این انزوا و نبود ارتباط، گفتگوی تمدن‌ها و مذاهب را تقریباً به تعطیلی کشاند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه علما و دانشمندان اسلامی با سفرها و بهره‌گیری از علوم دنیا بستر را برای گفتگوی تمدن و ادیان باز کرده‌اند، گفت: در قرون شکوفایی اسلام علما ضمن بهره‌گیری از علوم سایر اقوام، زمینه آشنایی و گفتگو با ادیان را باز کردند.

گفتگوی ادیان رنگ سیاسی ندارد

وی با تأکید بر اینکه پیروزی انقلاب اسلامی دوره شکوفایی گفتگوی تمدن و ادیان و مذاهب بود، افزود: بعد از انقلاب ایران بنیانگذار گفتگوی ادیان و مذاهب شد.

حجت الاسلام نواب با اعلام اینکه گفتگوی ادیان و مذاهب دچار نگاه حزبی و سیاسی هیچ دولتی بعد از انقلاب نشد، ادامه داد: خوشبختانه همه دولت‌های بعد از انقلاب رویکرد مثبتی برای گفتگوی تمدن‌ها و ادیان داشتند.

وی با تأکید بر اینکه گفتگوی ادیان ربطی به گفتگوهای سیاسی و دیپلماتیک ندارد، اظهار کرد: گفتگوی سیاسی کار وزارت خارجه است و دانشگاه ادیان و مذاهب به گفتگوهای علمی و دینی میان مذاهب می‌پردازد.

کتاب مهمترین وسیله گفت‌وگو با ادیان است

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب رونق نشر کتاب و محتوای دینی را در ایجاد گفتگو بسیار مؤثر دانست و گفت: در واقع کتاب مهم‌ترین و اصلی ابزار ارتباط با تمدن‌ها و ادیان مختلف جهان است.

منبع : خبر گزاری مهر

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین