دکتر عبدالله موموندی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه همیشه با بهرهوری، اقتصادی و پایدار بودن کشاورزی چالش داریم، اظهار کرد: سه نوع کشاورزی معیشتی، صنعتی و نوع سوم داریم که در تمام دنیا، دولتها کشاورزی را رصد نمیکنند بلکه دخالت، حمایت، هدایت و نظارت دارند.
وی خاطرنشان کرد: چنانچه نیروی انسانی را توانمند کنیم و شرایط تسهیلگری و مشارکتجویی مهیا شود و بتوانیم دانش، مهارتها و فناوریهای نوین را به او دهیم به موفقیت خواهیم رسید.
مدیر ترویج جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه نظام نوین ترویج برای حل مشکلات نظام ترویج کشور طراحی شده است، افزود: در مناطق روستایی مددکاران ترویجی و تسهیلگران زن روستایی را سازماندهی کردیم تا بتوانیم خیلی راحت از این طریق با جوامع ملی ارتباط برقرار کنیم.
موموندی با بیان اینکه تاکنون 1200 نفر ساماندهی شدند و تا پایان سال در هر روستای استان یک مددکار ترویجی تعیین خواهیم کرد تا برای آنها کارت صادر کنیم و روستائیان از خدماتشان بهرهمند شوند، یادآور شد: 398 کارشناس مسئول پهنه داریم و در لرستان تاکنون 398 پهنه شناسایی شده که اطلاعات را جمعآوری و وارد سیستم سامانه پهنهبندی کردند.
مدیر ترویج جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه تا این لحظه 139 هزار و 500 نفر بهرهبردار در لرستان با تمام ویژگیهای سنی، تحصیلات و... شناسایی شده است، اعلام کرد: در مرحله جمعآوری اطلاعات زیربخشهای تخصصی(زراعت، باغبانی، دام، زنبور و شیلات) هستیم.
وی با بیان اینکه مدیریت دانش اطلاعات در بخش کشاورزی، مجموعهای از روشها و رهیافتهاست، افزود: برای هر کارشناس مسئول پهنه خانم، 8 روستا و برای هر کارشناس مسئول پهنه آقا 10 روستا درنظر گرفتیم، همچنین برای هر کارشناس پهنه 400 تا 500 بهرهبردار درنظر گرفتیم.
موموندی بیان کرد: برای بومی کردن نظام ترویج کشاورزی در لرستان سامانه ارتباطی هوشمند برای ارتباطات سریع، مؤثر، اثربخش و کمهزینه در حوزه کشاورزی راهاندازی شده است.
انتهای پیام
منبع : ایسنا