نعیم امامی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه معدن یکی از مهمترین ظرفیت های این استان در بخش تولید است، بیان کرد: با فعال شدن پنج معدن جدید چهارمحال و بختیاری زمینه اشتغال بخش معدن افزایش می یابد.
وی بیان کرد: این معادن جدید زمینه اشتغال ۵۰ نفر را فراهم می کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری بیان کرد: با فعالیت این معادن بیش از ۶۰۰ هزار تن تولید محصولات معدنی این استان افزایش می یابد.
معادن چهارمحال و بختیاری سه درصد معادن کشور را تشکیل می دهند
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در حال حاضر ۱۸۳ معدن در چهارمحال و بختیاری فعال است.
وی بیان کرد: حدود دو هزار نفر در بخش معدن چهارمحال و بختیاری فعالیت می کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: معادن چهارمحال و بختیاری سه درصد معادن کل کشور را تشکیل می دهند.
وی تصریح کرد: بخش معدن استان چهارمحال و بختیاری قابلیت های بسیاری برای توسعه دارد که باید از این ظرفیت برای توسعه استان بهره گرفت.
وی ادامه داد: جذب سرمایه گذار در بخش معدن زمینه ساز توسعه این بخش در استان چهارمحال و بختیاری می شود.
منبع : خبر گزاری مهر