کد خبر: 160345150
تاریخ انتشار: شنبه 28 بهمن 1396
خانه » سایت های خبری » تهران پرس » تدوین سند راهبردی مدیریت جامع خشک سالی در لرستان
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

به گزارش چی 24 به نقل از تهران پرس:

به گزارش ایسنا، رضا آریایی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان اظهار کرد: تغییر اقلیم و خشک‌سالی تمام کشور را تحت تأثیر قرار داده و البته در برخی کشورها اثرات آن بیشتر مشخص‌شده است.

وی بابیان اینکه در خاورمیانه اوضاع خشک‌سالی پررنگ‌تر است، افزود: در هر یک دهه 11 میلی‌متر کاهش بارندگی و 0.4 درصد افزایش دما داشته‌ایم.

آریایی از کاهش 60 درصد بارندگی نسبت به سال گذشته و بلندمدت در استان و کشور خبر داد و گفت: وضعیت فعلی مربوط به چند سال نیست و به چندین دهه برمی‌گردد و اگر تمهیداتی اندیشیده نشود تغییرات به چند دهه نمی‌کشد. اگر به دنبال ساماندهی منابع آب نباشیم نمی‌توانیم وضعیت بهتری را داشته باشیم.

وی از تدوین سند راهبردی مدیریت جامع خشک‌سالی در استان خبر داد و افزود: این سند با همکاری کارشناسانی که درزمینهٔ آب‌وخاک کارکرده‌اند تهیه‌شده و البته نواقصی دارد که با بازنگری مدیران رفع خواهد شد.

آریایی خاطرنشان کرد: درگذشته روی کوه‌ها ذخیره برف و یخ داشتیم که به‌مرور آب می‌شدند و رودخانه‌ها پرآب بودند اما هم‌اکنون دبی رودخانه‌ها پایین آمده است.

به گزارش ایسنا، دکتر سید موسی خادمی، استاندار نیز در حاشیه جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، اظهار کرد: امروز سند راهبردی مدیریت جامع خشک‌سالی در استان که تدوین‌شده بود را ارائه دادند و البته اشکالاتی مانند هر کاری دیگر دارد که در این رابطه اعضای شورا نظرات خود را ارائه دادند و قرار شد اصلاح شود و مجدداً تصمیم‌گیری نهایی شود اما به‌هرحال کار خیلی خوبی انجام‌شده است.

وی بابیان اینکه در کشور تنها استانی هستیم که چنین کاری را در این سطح شروع کرده‎ایم، افزود: علاوه بر این موضوع درباره یکی از تدابیری که در سطح ملی اتخاذ شده بحث شد.

خادمی ادامه داد: تعدادی از استان‎ها را برای معین استان تهران در شرایط احتمالی زلزله تعیین کردند و بر اساس تقسیمات منطقه ای شهرداری تهران، لرستان پشتیبان منطقه شش تعریف شده است.

استاندار لرستان تصریح کرد: در این رابطه به اعضای شورا اطلاع رسانی انجام شد و قرار شد برنامه‎های لازم صورت گرفت تا اگر حادثه‎ای پیش آمد لرستان بتواند به موقع حضور پیدا کند و وظایف خود را انجام دهد.

وی در رابطه با برنامه مدیریت کاهش خطرپذیری در استان گفت: این مهم در واقع به ساختارها، طبیعت و... بر می‎گردد و ما می‎توانیم تنها کار مقابله‎ای و آمادگی انجام دهیم. در حوزه مدیریت بحران استان کارهایی در حال انجام است.

خادمی اضافه کرد:در حوزه زلزله و خشکسالی، استان و کشور خطرپذیر است و ریسک دارد؛ کار امروز نیز یکی از این برنامه‎هاست و وقتی ما برنامه سند جامع خشکسالی را تدوین می‎کنیم برای کاهش اثرات ناشی از خطرپذیری است.
انتهای پیام

منبع : ایسنا

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین