به گزارش ایسنا، سرهنگ حسن خسروجردی اظهار کرد: برای تدوین برنامهها و طرحهای اثرگذار در حوزه پیشگیری از سوانح رانندگی در جادههای استان، آمار تصادفات به دقت مورد بررسی و تجزیه و تحلیل کارشناسان پلیس راه قرار میگیرد.
وی افزود: 65 درصد سوانح فوتی از ابتدای سالجاری تا پایان دی ماه مربوط به وسایل نقلیه سواری است و 70 درصد از مجموع مصدومان تصادفات نیز در همین نوع وسایل حضور داشتهاند.
خسروجردی، 16 درصد سوانح رانندگی منجر به فوت را مربوط به خودروهای باربری اعلام و تصریح کرد: 10 درصد از مجموع مجروحان این حوادث نیز مربوط به این وسایل نقلیه باربری هستند.
وی، 8 درصد تصادفات فوتی در جادههای استان را مربوط به موتورسیکلتها عنوان کرد و افزود: استفاده نکردن از کلاه ایمنی یکی از مهمترین دلایل مرگ راکب و ترک نشین موتور به شمار میرود.
این مقام انتظامی، علت وقوع 69 درصد حوادث فوتی در جادههای استان را بی توجهی راننده به جلو اعلام کرد و گفت: ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه با 13 درصد در رتبه دوم دلایل اصلی وقوع حوادث رانندگی منجر به فوت در جادههای استان قرار دارد.
وی، خستگی و خواب آلودگی را از مهمترین دلایل بیتوجهی به مسیر حرکت و خستگی و خواب آلودگی راننده به ویژه در جاده های کویری اعلام کرد.
سرهنگ خسروجردی، با ابراز رضایت از روند برنامههای پیشگیرانه و آموزشی پلیس راه در سالهای اخیر اضافه کرد: برنامههای آموزشی در کاهش تصادفات بسیار موثر است.
انتهای پیام
منبع : ایسنا