کد خبر: 160413283
تاریخ انتشار: یکشنبه 29 بهمن 1396
خانه » سایت های خبری » ایران اسلامی » استقلالی ها مراقب جاسوس الهلال
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

تمرینات استقلال طی روزهای گذشته در قطر دنبال شده و قرار است کاروان این تیم امشب شهر دوحه را به مقصد مسقط ترک کند.

به گزارش چی 24 به نقل از ایران اسلامی:
استقلالی‌ها مراقب جاسوس الهلال
 

به گزارش ایران اسلامی، تمرینات استقلال طی روزهای گذشته در قطر دنبال شده و قرار است کاروان این تیم امشب شهر دوحه را به مقصد مسقط ترک کند.

 

 یکی از مواردی که در جریان تمرینات آماده‌سازی آبی‌پوشان در دوحه به طور بسیار جدی مورد توجه کادر فنی و مسئولان همراه تیم قرار داشت، مراقبت از تدابیر تاکتیکی و جلوگیری از افشای آنها در خلال تمرین بود.

 

سرمربی آبی‌پوشان و دستیارانش از این مسئله بیم داشتند که آنالیزهای باشگاه الهلال در قالب تماشاگر تمرینات استقلال را تماشا کرده و نکات لازم را به سرمربی تیم رقیب انتقال دهند.

 

البته با توجه به اختلافات ایجاد شده میان قطر و عربستان، ورود اتباع سعودی به قطر ممنوع است اما الهلال از وجود چند آنالیزور اروپایی سود می‌برد و همین مسئله شفر را نگران کرده بود تا مبادا آنها سر تمرین استقلال حاضر شده و نکات مورد نظر را به اردوگاه حریف منتقل کنند.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین