کد خبر: 170800773
تاریخ انتشار: جمعه 24 فروردين 1397
خانه » خودرو » خودرو بانک » با اولین پیش نمایش رسمی لکسوس ES همراه باشید
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

به گزارش چی 24 به نقل از خودرو بانک:
سجاد حیدری
نویسنده
دقیقا یک روز بعد از اینکه تصویر جاسوسی لکسوس ES در رسانه‌های مختلف خبری منتشر شد، شرکت خودروسازی لکسوس پیش نمایش رسمی این اتومبیل را منتشر کرد که باتوجه به زمان انتشار این تیزر، پیش بینی می‌شود که خودروی نسل جدید "لکسوس ES" همانند نسخه فیس لیفت خود که در کشور چین و در نمایشگاه شانگهای رونمایی شد، نسل جدید آن هم در کشور چین رونمایی شود، اما اینبار در نمایشگاه بین المللی پکن چین که از تاریخ 25 آوریل سال جاری کار خود را در سرزمین اژدهای سرخ آغاز می‌کند.
طبق گفته منابع خبری، نسل جدید "لکسوس ES" با 2 هدف راه اندازی شده است که یکی از آنان می‌تواند طراحی و ساخت یک نسخه جدید از این برند و همچنین هدف دیگر شرکت خودروسازی لکسوس از طراحی نسل جدید ES، می‌تواند جایگزینی و پر کردن جای خالی "لکسوس GS" در بازارهای جهانی باشد که پس از عرضه، می‌بایست با محصولاتی همچون مرسدس بنز E کلاس و یا خودروی بی.ام.و سری 5 رقابت کند.

تصویر جاسوسی لکسوس ES

تصویر جاسوسی لکسوس ES


همانطور که انتظار می‌رود، به همراه این پیش نمایش رسمی هیچگونه اطلاعاتی در رابطه با ویژگی‌های فنی و یا امکانات جدید اتومبیل منتشر نشده است، اما باتوجه به شایعاتی که در روز گذشته هم مورد بررسی قرار گرفت، پیش بینی می‌شود که نسل جدید لکسوس ES برمبنای پلتفرم جهانی تویوتا TNGA توسعه پیدا کرده است که از این پلتفرم برای تولید نسل جدید "تویوتا کمری" و "تویوتا آوالون" هم استفاده شده است. حال اگر شرکت خودروسازی لکسوس این موضوع را تایید کند، می‌توان انتظار داشت که بر روی نسخه ES 350 اتومبیل از یک موتور شش سیلندر 3.5 لیتری استفاده شود که دارای قدرت 268 اسب بخاری بوده و ممکن است برای استفاده از این موتور بر روی لکسوس ES، خروجی قدرت آن به حداکثر 301 اسب بخار افزایش پیدا کند. ولی پیش بینی می‌شود که بر روی نسخه هیبریدی ES 300h، یک موتور الکتریکی به همراه پیشرانه درون سوز 2.5 لیتری با خروجی قدرت 200 اسب بخاری وجود داشته باشد.
برچسب ها

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین