به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ حجت الاسلام معرفت در سلسله سخنرانیهای رواق امام خمینی(ره) در جمع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی اظهار کرد: حقیقت نور اهل بیت(ع) یکی از مهمترین فضائل آنان است که نقش بنیادین نسبت به سایر فضائل آنان دارد چرا که منبع نورانیت این بزرگواران از ذات مقدس پروردگار سرچشمه میگیرد.
وی با اشاره به اینکه عالم نور یک عالم بی نهایت است که اگر انسان وارد این جایگاه شود از لحظه ورود تا ابد می تواند در آن مستقر شود و رفته رفته نیز بر نورانیتش افزوده میشود، گفت: انسان به دلیل محدویتی که دارد هیچ گاه به شدت نورانیت اهل بیت(ع) نمیرسد چرا که اهل بیت(ع) مظهر نور پروردگار هستند.
استاد حوزه افزود: قرآن کریم در خصوص حقیقت نور می فرماید: «خدا نور آسمانها و زمین است نور او چون چراغدانی است که در آن چراغی باشد، آن چراغ درون آبگینه ای و آن آبگینه چون ستاره ای درخشنده از روغن درخت پر برکت زیتون که نه خاوری است و نه باختری افروخته باشد روغنش روشنی بخشد هر چند آتش بدان نرسیده باشد نوری افزون بر نور دیگر خدا هر کس را که بخواهد بدان نور راه می نماید و برای مردم مثلها می آورد، زیرا بر هر چیزی آگاه است بنابراین نور فرستادگان پروردگار نشأت گرفته از این نورانیت بی نهایت است.
خطیب بارگاه منور امام هشتم(ع) با بیان اینکه اولیای الهی چراغ هدایت مسیر بندگی و عبودیت اند، گفت: اهل بیت(ع) مظهر نور پروردگار هستند، بنابراین هر کس تابع امر این بزرگواران باشد هیچ گاه گمراه نخواهد شد.
حجت الاسلام معرفت تصریح کرد: انسان برای اینکه بتواند وجود خودش را نورانی کند باید از فرصت های حضور در مکان و زمان مقدس استفاده کند، چرا که خدای متعال، حقیقت بندگی را به معصومین(ع) عطا كرده است و تنها تحت شفاعت آن هاست كه دیگران، بندگی خدای متعال را انجام می دهند.
وی با بیان اینکه مهمترین مسئله در دین اسلام امر ولایت است، چون حقیقت اساس دین و طریق جریان آن از مسیر ولایت میگذرد، افزود: انسان برای ورود به حیطه نور باید ولایت الهی را بپذیرد و با پیروی از اولیای الهی خود را به درگاه پروردگار متصل کند.
.......................
پایان پیام/ 313