به گزارش بسیج پرس؛ افتتاحیه دوین دوره مسابقات بینالمللی قرآن بانوان با حضور حجتالاسلام علی محمدی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و جمی از مسؤولان و اساتید قرآنی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مهدی عادلی قاری بینالمللی کشورمان به تلاوت آیاتی از کلامالله مجید پرداخت.
رقابت 28 بانوی قرآنی در مسابقات بینالمللی قرآن کشورمان/ قضاوت 14 داور در این رقابتها
پس از آن معصومه فرزانه مشاور امور بانوان در سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه ظرفیت عظیم جامعه بانوان به برکت رهنمونهای رهبر معظم انقلاب رشد پیدا کرد، اظهار داشت: این فرصتی که برای بانوان ایجاد شد به برکت رهنمونهای مقام معظم رهبری و امام خمینی(ره) است و خوشحالیم در راه تعالی فعالیتهای قرآنی بانوان در جهان حرف برای گفتن داریم.
وی با بیان اینکه در این دوره 28 متسابق از 28 کشور حضور دارند، افزود: حکیمه نصیری حافظ کل قرآن کریم نماینده کشورمان در این رقابتها است. همچنین در این دوره از مسابقات 14 داور به قضاوت میپردازند که 9 نفر از داوران ایرانی و 5 نفر از داوران خارجی هستند.
4 اردیبهشت؛ برگزاری مراسم اختتامیه مسابقات قرآن بانوان/ تجلیل از 3 برگزیده
فرزانه با اشاره به آغاز رقابتهای دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن بانوان، خاطر نشان کرد: این رقابتها از فردا صبح در سه نشست برگزار میشود. مرحله نهایی این رقابتها نیز چهارم اردیبهشت برپا خواهد شد.
وی با بیان اینکه مراسم اختتامیه مسابقات بینالمللی قرآن بانوان در مصلی برگزار میشود، افزود: در این مراسم سه نفر از برترینهای این رقابتها معرفی و تجلیل میشوند.
فرزانه با اشاره به اینکه به برکت مسابقات بینالمللی قرآن توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی نهادینه شده است، گفت: ما سه برنامه جانبی پیشبینی کردهایم که یکی برای متسابقان خارجی است تا با ظرفیت بانوان ایرانی آشنا شوند. دیگری نیز برای مدعوین و حاضران در سالن است که نمایشگاه جانبی و فعالیت نمایشگاهی در زمینه تربیت و مشاوره روانشناسی در حاشیه رقابتها است.
اعزام هیأتهای جهاد قرآنی به مناطق محروم
وی اعزام هیأتهای جهاد قرآنی را از دیگر برنامههای سازمان اوقاف در حاشیه مسابقات بینالمللی قرآن بانوان برشمرد و افزود: مهمترین برنامه به برکت مسابقات و با حمایت رئیس سازمان اوقاف، اعزام هیأتهای جهاد قرآنی به مناطق دوردست و محروم کشور است که از هفته گذشته آغاز شده است.
فرزانه با بیان اینکه خوشحالیم در کشوری زندگی میکنیم که در مناطق و روستاها اعتقادشان یادگیری قرآن کریم است، تصریح کرد: ما معتقدیم باید به برکت مسابقات همه اقشار جامعه از آیات الهی مستفیض شوند و با توجه به اینکه برخی امکان حضور در محافل را ندارند، ما تصمیم گرفتیم قرآن را به روستاها ببریم تا آنها نیز از مزایای کلام وحی استفاده کنند که بسیج اساتید و طلاب در این زمینه ما را کمک میکنند.