به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی ،کاظم گرامی عضو هیات مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلو برق ایران ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست مشترک ،اظهار داشت: این جلسات فرصت مناسبی است تا گروه های مخاطب بتوانند مشکلات و درخواستهایشان رادر یک محیط دوستانه بیان کنند و من این اقدام معاونت فرهنگی و اجتماعی را بسیار مثمر ثمر و ارزنده می دانم و امیدوارم این ارتباط و تعامل مستمر باشد.
عضو هیات مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلو برق ایران با تاکید بر استمرار ارتباط دوسویه میان اتحادیه های کارفرمائی با معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی گفت: ما خواستارگسترش فعالیت های اطلاع رسانی با هدف افزایش سطح آگاهی کارفرمایان وبرگزاری کلاسهای آموزشی به صورت دوره ای و منظم جهت معرفی خدمات و قوانین و مقررات تامین اجتماعی هستیم.
کاظم گرامی با اشاره به اینکه بخشنامه 5/14 در جهت حمایت از بازار کسب و کار و مشاوران مدیریت به اجرا درآمده است؛ گفت: تولید کنندگان تابلو برق طبق این بخشنامه از پرداخت ضریب حق بیمه و ماده 38 قانون تامین اجتماعی خارج هستند، لیکن شعب تأمین اجتماعی اقدام به تعیین ضریب می نمایند .
وی توجه به حقوق کارفرمایان توسط سازمان تامین اجتماعی را به عنوان یک اصل انکارناپذیر مورد تاکید قرار دادو گفت: ما خواستار حضور این انجمن در شورای تنقیح و تلخیص قوانین و مقررات در کنار سایر شرکای اجتماعی هستیم.
عضو هیأت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلو برق ایران افزود : کارفرمایان و تشکل های منتسب به آنان آمادگی دارندپیگیر مطالبات معوق سازمان تامین اجتماعی از نهاد دولت باشند.
مجید فرخی عضو هیات مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلو برق ایران ضمن تقدیر از رویه تعاملی
اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی با مخاطبان گفت: متأسفانه با چندگانگی دراجرای بخشنامه ها و عدم وحدت رویه در شعب تامین اجتماعی مواجه هستیم و جهت جلوگیری از تفسیر به رای بخشنامه و قوانین در بین کارکنان و ایجاد وحدت رویه درون سازمانی نسبت به آموزش کارکنان خود در زمینه های حقوقی و اخلاقی اقدام جدی بعمل آورید و نظارت خود را در شعب جهت رعایت قانون بیشتر کنید.
وی افزود : پاسخگویی شفاف و سریع به مخاطبان به ویژه کارفرمایان و تکریم ارباب رجوع در شعب تامین اجتماعی از جمله مقولاتی است که باید توجه جدی به آن شود.
اجرای صحیح و دقیق ماده های 38 و40 و زدودن ابهامات از این مواد قانونی ،دوری جستن از اجرای سلیقه ای بخشنامه هادر شعب، حفظ تکریم کارفرمایان و اجرای دستور مدیرعامل مبنی بر انجام حسابرسی در دوره یکساله و عدم کسر حق بیمه از اضافه کاری کارگران بدلیل عدم استمرار از جمله خواسته های مطرح شده در این نشست بود که از سوی اعضای هیات مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلو برق مطرح شد.
وی افزود: اعلام آمادگی می کنیم در جهت توسعه و بهبود تعاملات دو سویه و فی مابین و حفظ کیان تامین اجتماعی؛پیگیر مطالبات معوق سازمان تأمین اجتماعی از نهاد دولت با استفاده از توان و ظرفیت مطلوب تشکل ها، اتحادیه ها ، کانون ها و سندیکاههای کارفرمایی کشور باشیم و به منظور افزایش منابع سازمان تأمین اجتماعی تلاش کنیم .
درادامه این نشست شریعتمداری معاون اداره کل کارفرمایان و سازمانهای معاونت فرهنگی و اجتماعی ضمن تاکید بر جایگاه مهم سازمان تامین اجتماعی در توسعه اجتماعی و اقتصادی گفت: بی تردید فرهنگ سازی و به تبع آن اجرای فعالیتهای ارتباطی نیازمند شناسایی مشکلات، درخواستها و نیازهای مخاطبان و اولویت بندی آنهاست از این رو اداره کل کارفرمایان و سازمانها علاوه بر تعامل با گروهها و تشکلهای کارفرمایی، ارتباط با سازمانها و ارگانهای زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی با بیان این نکته که کارفرمایان در حقیقت مهمترین رکن سه جانبه گرایی هستند و جایگاه بسیار ویژه ای در سازمان تامین اجتماعی دارند ، گفت: حوزه فرهنگی و اجتماعی در تلاش است از نقطه نظرات و دیدگاههای شرکای اجتماعی بویژه کارفرمایان استفاده نماید و به طور قطع برگزاری نشستها و همایشهای مشترک ما را به این هدف نزدیک میسازد. در تلاش هستیم در حوزه فرهنگی و اجتماعی با شناسایی مشکلات و انتقال آن به مدیریت کلان سازمان در جهت بهبود فرآیندهای اجرایی و رضایتمندی مخاطبان حرکت کنیم.
شریعتمداری خاطر نشان کرد:تعهدات سازمان تامین اجتماعی در حوزه پرداخت مستمری و هزینه های درمانی بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان است که تمامی این ارقام با مشارکت کارفرمایان (20 درصد) و بیمه شدگان(7درصد) پوشش داده می شود پس هر آسیبی که به این سازمان وارد آید در واقع این کارفرما و بیمه شده هستند که آسیب می بینند .
در ادامه جلسه محمد حسین قشقایی رییس گروه مطالعات اداره کل کارفرمایان و سازمانهای معاونت فرهنگی اجتماعی خاطر نشان کرد : در مواردی که انجام کار بطور مقاطعه به اشخاص حقیقی یا حقوقی واگذار می شود کارفرما باید در قراردادی که منعقد می کند پیمانکار را متعهد نماید که کارکنان خود را نزد سازمان تامین اجتماعی بیمه نماید و کل حق بیمه را به ترتیب مقرر در ماده 28 قانون تامین اجتماعی بپردازد . پرداخت پنج درصد بهای کل کارمقاطعه از طرف کارفرما موکول به ارائه مفاصا حساب از طرف سازمان خواهد بود .
وی درادامه افزود : اجرای قانون بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور بنفع کارفرمایان و سازمان تامین اجتماعی نیست . در واقع اجرای این قانون علاوه بر کاهش سن بازنشستگی و ورود مجدد آنان به چرخه کار ، در ایجاد و توسعه اشتغال نیز تاثیرگذار نخواهد بود .