کد خبر: 182053431
تاریخ انتشار: شنبه 19 خرداد 1397
خانه » سایت های خبری » ندای انقلاب » پوتین در دیدار با روحانی: همکاری ایران و روسیه در سوریه موفقیت آمیز بود
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

رئیس جمهوری روسیه همکاری جمهوری اسلامی در حل و فصل اوضاع در سوریه را موفقیت آمیز نامیده و از پیوستن ایران به سازمان شانگهای حمایت کرد.

به گزارش چی 24 به نقل از ندای انقلاب: به گزارش ندای انقلاب به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه در دیدار با "حسن روحانی" رئیس جمهوری ایران در حاشیه نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای اعلام کرد که مسکو و تهران همکاری موفقیت‌آمیزی در راستای حل و فصل بحران سوریه داشتند.

پوتین گفت: «ما همکاری خوبی در زمینه حل و فصل اوضاع در سوریه داشتیم و در مورد این مسئله و نتایج مشخص آن می توان گفت و گو کرد.»

وی افزود: «من خوشحال هستم که در چهارچوب ملاقات‌های بین المللی در چارچوب سازمان همکاری‌های شانگهای با شما ملاقات و گفت‌وگو می کنم.»

رئیس جمهوری ایران نیز در این دیدار از مواضع ولادیمیر پوتین در حمایت از پیوستن جمهوری اسلامی به سازمان شانگهای قدردانی کرد. به گفته وی، سازمان شانگهای یک ساختار بسیار با نفوذ در زمینه تامین امنیت منطقه است.

حسن روحانی همچنین روابط ایران و روسیه را در حال توسعه نامیده و گفت: «روابط بین دو کشور منحصر به فرد و خاص است، برای اینکه در همه زمینه‌ها و شامل همه مسائل می شود.»

رئیس جمهور ایران تاکید کرد که تهران و مسکو باید گفت‌وگوهای جدی در رابطه با خروج یک‌جانبه آمریکا از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) داشته باشند. وی تاکید کرد روسیه نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در اجرای توافق هسته‌ای داشته است.

نشست سران شانگهای امروز و فردا در شهر چینگ دائو چین برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین