در این نشست اختصاصیطاهره شفیعی، به تعریف اصطلاح نامه و واژگان مربوط به آن پرداخت و چگونگی کار با کتب اصطلاح نامه و کارآرایی آن را در امر پژوهش بیان کرد و گفت: در اصطلاح نامه بین کلمات سه نوع رابطه ی همبستگی (ترادف)و سلسه مراتبی(عام و خاص)و وابستگی برقرار است . وی به معرفی سایت های معتبر برای اصطلاح نامه ازجمله سایت تبیان،حوزه نت،ایران داک و....پرداخته ودامنه حوزه های علمی درسایت های معرفی شده رابیان کرد.
در ادامه نشست ، اعظم سرمدی، معاون پژوهش مدرسه یزدانشهر با بیان اهمیت و ضرورت استفاده از اصطلاح نامه در فرایند پژوهش ، خاطرنشان کرد: شناخت حوزه ی علمی موضوع مورد تحقیق و بدست آوردن تعریف استاندارد و رایج از اصطلاحات به کار رفته در پژوهش و همچنین بدست آوردن ساختار منظم و همه جانبه در روند تحقیق و حتی در برخی از موارد آگاهی از پیشینه تحقیق، ازدلایل استفاده از اصطلاح نامه در فرآیند پژوهش است.
درادامه زهرا گورویی معاون مدرسه گلدشت و همکار ایشان نجمه خجسته به بیان اهداف اصطلاحنامه پرداختند . خانم گورویی گفت: از اهداف اصطلاحنامه نمایاندن ساختار زمینهای معین از دانش است به طوری که هم نمایهساز و هم جستجوگر بتوانند از گستره آن زمینه ، با ارتباط میان مفاهیم و اندیشههای مرتبط آشنا شوند.خانم نجمه خجسته نیز به معرفی برخی پایگاه های الکترونیکی برای اصطلاح نامه ازجمله پایگاه مدیریت علوم اسلام ،پایگاه فرهنگ و معارف قرآن و......پرداخت.
در پایان این نشست اکرم بهرامیان ، معاون پژوهش زهراییه دررابطه با موضوع یابی تحقیق، منابعی را معرفی کردند. ازجمله کتاب فرهنگنامه قرآن کریم از حجت الاسلام والمسلمین اکبررفسنجانی . ایشان یادآوری کردند: دراین کتاب آیات قرآن، موضوع بندی شده است. به عنوان مثال دررابطه با زن موضوعات شاخه بندی شده اند که این کمک بزرگی درانتخاب فصول به طلبه می باشد. همچنین جلد 15 از کتاب میزان الحکمه حجت الاسلام والمسلمین محمدی ری شهری برای انتخاب موضوع بسیارمناسب است.
نشست معاونین پژوهش که درمحل مدرسه فاطمه الزهراء ویلاشهر برگزار گردید، با انجام کاربردی موارد بالا درسیستم مدرسه، ازقبیل کار بامنابع الکترونیکی و......به کارخود پایان داد.