کد خبر: 186102744
تاریخ انتشار: شنبه 09 تير 1397
خانه » سلامت و بهداشت » اخبار تامین » نمایندگان کمیته های بیمه و درمان خانه های کارگر تعامل خوبی با سازمان تامین اجتماعی دارند
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
مدیردرمان تامین اجتماعی البرز:

مدیر درمان تامین اجتماعی استان البرز گفت: نمایندگان کمیته های بیمه و درمان خانه های کارگر همواره تعامل خوبی با این سازمان داشته اند و راهگشای بسیاری از مسائل و مشکلات پیش روی سازمان تامین اجتماعی بوده اند.

به گزارش چی 24 به نقل از اخبار تامین:

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر ابوالفضل آفریده در نشست کمیته بیمه و درمان خانه های سراسر کشور اظهار داشت: امیدواریم با تعامل خوب، همفکری و پیگیری مسائل و مشکلات بیمه شدگان، بتوانیم خدمات مناسب و در شان بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی ارائه نماییم.
وی افزود: از فرصت های بوجود آمده باید نهایت بهره را برد و با انتقال مسائل و مشکلات پیش رو توسط نمایندگان بیمه و درمان، گامی ارزنده در رفع مشکلات برداریم.
دکتر آفریده به سه بحران اصلی "آب"، "زیست محیطی، بهداشت، تغذیه و سلامت" و "تامین اجتماعی" اشاره کرد و گفت: باید نسبت به این سه بحران حساسیت لازم را داشت و تمهیدات زیادی برای برون رفت از این معضلات اندیشیده شود.
وی به بحث خود مراقبتی و آموزش آن، بهداشت فردی، پرهیز از خود درمانی و پیشگیری از عوارض مصرف داروهای خودسرانه اشاره کرد و گفت: در این خصوص نیز باید گام های مفیدی در جهت ارتقای سلامت جامعه برداریم.
دکتر آفریده اظهار داشت: در استان البرز با در اختیار داشتن دو بیمارستان، 3دی کلینیک، یک مرکز دندانپزشکی مستقل، دفتر اسناد پزشکی و 1500 مرکز طرف قرارداد، به بیمه شدگان تحت پوشش، خدمت رسانی می شود.
وی با بیان اینکه هدف تامین اجتماعی ارائه بهترین و با کیفیت ترین خدمات به بیمه شدگان است، گفت: بیمارستان تامین اجتماعی البرز در سال 96 به عنوان بیمارستان اول در استان و جزو 8 بیمارستان برتر در کشور معرفی شد.  
مدیر درمان تامین اجتماعی البرز افزود: امیدواریم با حضور نمایندگان خانه های کارگر سراسر کشور و مسئولین سازمان در استان البرز، شاهد رشد و بالندگی هرچه بیشتر سازمان تامین اجتماعی باشیم و در مقابل بحران های داخلی و خارجی سربلند بیرون آییم.
دکتر علیرضا احمدزاده مشاور معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی نیز در ادامه این نشست اظهار داشت: هدف از برگزاری این نشستها، دریافت مشکلات و مسائل پیش روی خانه های کارگر در سراسر کشور است.
وی افزود: مدیران و کارکنان سازمان تامین اجتماعی همواره سعی در رفع مشکلات بیمه شدگان داشته و در این زمینه خواستار همکاری و مساعدت نمایندگان هستند.
وی اظهار داشت: کانون های بازنشستگی و خانه های کارگر، پایگاه های مهمی به منظور دریافت مشکلات در سطح مراکز درمانی و جامعه بیمه شدگان هستند از اینرو باید توسط مسئولان و کادر درمانی شاغل در مراکز درمانی، تلاش های مضاعفی به منظور ارائه خدمات بهینه به بیمه شدگان انجام شود.
دکتراحمدزاده از تعاملات مثبت و مفید بوجود آمده بین خانه های کارگر سراسر کشور و تیم درمان سازمان تامین اجتماعی تقدیر کرد.
معاون دبیرکل خانه کارگر ایران نیز در ادامه این جلسه گفت: از ابتدای شروع به کار تیم جدید مدیریتی سازمان تامین اجتماعی، اقدامات بسیار ارزنده و مهمی در حوزه های مختلف پشتیبانی، درمانی و استقرار تجهیزات انجام شده است که قابل تقدیر است.
حسن صادقی با اشاره به اهمیت کمیته های بیمه و درمان خانه های کارگر اظهار داشت: مسئولین کمیته بیمه و درمان باید شاخص ها و مولفه های درمان را بشناسند و افرادی در مباحث درمان ورود نمایند که از مسائل درمان شناخت داشته باشند و با رصد کردن نارسایی ها در انتقال اطلاعات مناسب به منظور برطرف کردن مشکلات تلاش کنند.
وی افزود: کسب تجربه و بکارگیری افراد با تجربه می تواند در انتقال اطلاعات مناسب و شایسته در حل مشکلات کمک نماید و با انتقال مسائل و مشکلات صف به ستاد، باعث رفع  مشکلات درمانی شوند.
صادقی تصریح کرد: حفظ کیان و منابع سازمان از وظایف اصلی و خطیر نمایندگان کمیته های بیمه و درمان در سراسر کشور است و همه مکلف هستیم در دفاع از کیان تامین اجتماعی، کوشا باشیم.
معاون دبیرکل خانه کارگر کشور گفت: با بیمه تکمیلی دستوری مخالف هستیم و آن را مغایر با سیاست های حمایتی جامعه کارگری می دانیم.
حسن صادقی با بیان اینکه تامین‌اجتماعی حق‌الناس است و نباید قوانین حاکمیتی بر آن تحمیل شود، اظهار کرد: قانون تامین اجتماعی باید به گونه ای اصلاح شود که در مدیریت آن هر سه قشر کارگر، کارفرما و نماینده دولت دیده شوند.
معاون دبیر کل خانه کارگر ایران خاطر نشان کرد: امروز وظیفه ما بیش از هر زمان دیگر سنگین است و نمایندگان بیمه و درمان باید هوشیار باشند تا از منابع و حیثیت سازمان دفاع نمایند.
قلی شادبخش دبیر اجرایی خانه کارگر استان البرز نیز در ادامه گفت: بحث تعرفه های درمان قبلا در 3بخش دولتی، خصوصی و مراکز عمومی غیردولتی انجام می شد و درحال حاضر طبق برنامه بند"ز" قانون بودجه 97، سازمان تامین اجتماعی را جزو تعرفه دولتی قرار دادند که این زیان هایی برای این سازمان دارد و هرخدمتی، حدود 60درصد هزینه هایمان را تحت پوشش قرار می دهد.
وی افزود: منابعی که از کارگران کسر می شود نباید برای دهک های بالای جامعه هزینه شود.
شادبخش با بیان اینکه در حال حاضر آموزش های شیوه زندگی در استان البرز را در دستور کار داریم، اظهار داشت: پیشنهاد می شود آموزش نحوه استفاده از دارو و تغذیه، پیشگیری از بیماری ها و مهارت های زندگی را نیز داشته باشیم.
مرتضی سلامی مدیرکل تامین اجتماعی استان البرز نیز در ادامه این نشست، اظهار داشت: افتخار داریم که در خدمت پیشکسوتان جامعه کارگری هستیم.
وی به مسائل و مشکلات پیش روی تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: همواره خود را خدمتگزار بیمه شدگان و کارگران می دانیم و درصدد رفع مشکلات و کاستی ها هستیم.
گفتنی است، در ادامه این نشست، دبیران خانه کارگر استانها، به بیان مشکلات و ارائه راهکارها پرداختند.

 

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین