کد خبر: 186137088
تاریخ انتشار: شنبه 09 تير 1397
خانه » سلامت و بهداشت » اخبار تامین » افتتاح ٤ پروژه بزرگ درمانی تامین اجتماعی در همدان
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

مدیر درمان تامین اجتماعی همدان از افتتاح چهار پروژه بزرگ درمانی تامین اجتماعی در این استان، خبر داد.

به گزارش چی 24 به نقل از اخبار تامین:

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر علیرضا صفری اظهار کرد: پروژه درمانگاه رزن، انبار دارویی بیمارستان غرضی ملایر، اورژانس و مرکز MRI بیمارستان آتیه همدان، همزمان با هفته تامین اجتماعی امسال و با حضور مقامات کشوری و استانی افتتاح می‌شود.
وی به افتتاح پروژه درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان رزن اشاره  کرد و گفت: درمانگاه رزن شامل بخش های داروخانه، آزمایشگاه، بخش پزشک عمومی، بخش مامائی، تزریقات و پانسمان، سرم‌تراپی و گچ‌گیری است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین اتاق احیاء قلبی ریوی، دندانپزشکی، سالن آموزش، واحد استریل و انبار دارویی نیز از دیگر بخش‌های این درمانگاه است.
دکتر صفری با اشاره به اینکه درمانگاه رزن در متراژ ٤ هزار و ٩٩٨ متر مربع و در زیربنای ٢ هزار و ٤٧٤ ساخته شده است، گفت: اعتبار خرید زمین این پروژه ٩ میلیارد ریال، اعتبار ساخت ٦٠میلیارد ریال و اعتبار تجهیز ٩ میلیارد و ٥٠٠ میلیون ریال است.
وی افزود: تمام تلاش ما ارائه خدمات درمانی رایگان تامین اجتماعی در تمام شهرستان‌ها به ویژه مناطق محروم است.
مدیر درمان تامین اجتماعی همدان با اشاره به راه‌اندازی انبار دارویی بیمارستان غرضی ملایر بیان کرد: عملیات اجرایی این پروژه در شهریورماه سال ٩٤ آغاز شد و اکنون آماده بهره‌برداری است.
وی با بیان اینکه انبار دارویی بیمارستان ملایر در مساحت یک‌هزار متر مربع احداث شده که علاوه بر تامین داروهای ملایر، داروهای شهرستان‌های نهاوند و تویسرکان را نیز تامین می‌کند، گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر٣ میلیارد تومان طبق تکنولوژی‌ها و استانداردهای روز دنیا برای نگهداری دارو ساخته شده است.
وی با اشاره به بازسازی بخش اورژانس بیمارستان آتیه همدان که در سال ٧٥ در قالب پروژه احداث بیمارستان ٢٥٦ تختخوابی آتیه همدان ساخته شد، افزود: عملیات بازسازی این بخش در زیربنای یک‌هزار و ٣٢٨ متر مربع طی بهمن ماه سال ٩٦ اجرایی شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی همدان با بیان اینکه بازسازی اورژانس بیمارستان آتیه با ٢١ میلیارد ریال در قالب برنامه عملیاتی مصوب سازمان تأمین اجتماعی اجرا شده و اکنون آماده بهره‌برداری است، خاطرنشان کرد: در اجرای این پروژه ظرفیت ارائه خدمات اورژانس به مردم منطقه به ویژه ارائه خدمات رایگان به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی و قشر آسیب‌پذیر کارگری از ١٠ تخت تحت نظر و سرم‌تراپی به ٢٣ تخت تحت‌نظر و 8 تخت سرم‌تراپی ارتقا یافته است.
وی با تاکید به اینکه متراژ اورژانس ١٠٠ متر مربع توسعه یافته است، بیان کرد: ١٥ میلیارد و  ٤٧٠ میلیون ریال صرف بازسازی ساختمان و تأسیسات و ٦ میلیارد ریال صرف نوسازی تجهیزات پزشکی این واحد شده است.
دکتر صفری از بهره‌برداری دستگاه MRI بیمارستان تامین اجتماعی همدان گفت و افزود: این دستگاه پیشرفته‌ترین نوع دستگاه MRI است که برای تشخیص بیماری‌هایی همچون بافت مغز، مفاصل، اعصاب، ستون فقرات و جراحی های اتوپدی کاربرد دارد.
مدیر درمان تامین اجتماعی همدان با بیان اینکه برای خرید دستگاه MRI مبلغ ٦میلیارد تومان هزینه شده است، خاطرنشان کرد: برای جانمایی این دستگاه نیز، فضایی بالغ بر ١٥٠ متر مربع در نظر گرفته شد.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین