کد خبر: 186501366
تاریخ انتشار: دوشنبه 11 تير 1397
خانه » سایت های خبری » 598 » بررسی نتایج آشتی با خوارج!
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
به بهانه مصاحبه عجیب حجتی کرمانی با جماران؛

حجتی کرمانی در مصاحبه با سایت جماران فرموده اند: «تنها راه برون رفت ما از مشکلات، آشتی ملی است؛ عفوعمومی، همه کنار هم باشند، توبه از گذشته و گناهانی که در مورد علماء از جمله آقایان هاشمی رفسنجانی و خاتمی مرتکب شدیم. آنها را به صف انقلاب بیاوریم. البته آنها هستند و ما بی دلیل آنها را جدا می دانیم!»

به گزارش چی 24 به نقل از 598:

سرویس طنز پایگاه 598/ محمد کوره پز؛ جناب آقای حجتی کرمانی البته از وقتی شما به «سیب‌زمینی» می‌گفتید «دیب‌دمینی»، اصلاح‌طلب بوده‌اند. اما خب اصلاح‌طلب بودن باعث نمی‌شود که آدم سردی-گرمی یا شکر-نمک نخورد و بعضی حرف‌ها را با بعضی حرف‌ها نزند! کدام حرف‌ها؟ مثلا این:

ایشان در مصاحبه با سایت جماران فرموده‌اند: «تنها راه برون رفت ما از مشکلات، آشتی ملی است؛ عفوعمومی، همه کنار هم باشند، توبه از گذشته و گناهانی که در مورد علماء از جمله آقایان هاشمی رفسنجانی و خاتمی مرتکب شدیم. آنها را به صف انقلاب بیاوریم. البته آنها هستند و ما بی‌دلیل آنها را جدا می‌دانیم!»

خدا شاهد است ما توی کف همین جملات بودیم که ایشان مهلت ندادند و با آرپی‌جیِ جمله بعدی، برجک ما را پراندند: «مخالفین دولت در این شرایط هیچ فرقی با خوارج ندارند و قابل اصلاح نیستند!»

بنا به نظر کارشناسان، از این جملات می‌توان نتیجه گرفت که:

1- ما باید با هم آشتی کنیم. اما چون نمی‌توانیم با منتقدین دولت آشتی کنیم بهتر است اول خودمان با خودمان آشتی کنیم! بلکه بشود این وسط یک گلی هم به سر اقتصاد گرفت.

2- مشکلات اقتصادی ارتباط مستقیمی با مرحوم هاشمی و خاتمی دارند! یعنی شما از اینها حلالیت بگیر آنها درست می شوند!

3- نرخ سکه و ارز ناشی از گناهان ماست. منتها بعضی گناهان خیلی گناه خاصی نیستند و زود بخشیده می‌شوند (مثل دادن ارز 4200 تومانی به نورچشمی‌ها) بعضی‌ها هم اصلا بخشیده نمی‌شوند (مثلا اینکه به بعضی‌ها گفتید نمی‌شود انتخابات 88 را ابطال کرد!)

4- آقای خاتمی در صف انقلاب هستند. حالا اینکه زنگ را زده‌اند و ایشان یک مقدار دیر رسیده دلیل نمی‌شود که بگوییم برو با ولی‌ات بیا! شما این دفعه را به بزرگواری خودتان ببخشید ایشان دیگر دیر نمی‌آید!

5- همه باید کنار هم باشیم. ولی چون همه‌مان در این «برهه حساس» جا نمی‌شویم آقای حجتی و رفقای‌شان در قسمت «دلبر» بایستند و ما هم برویم آن طرف کنار »دیو» بایستیم! شلوغ هم نکنید صف‌ها به هم می‌خوره.

6- مخالفین دولت، دشمن پیغمبرند! ... ساکت! اسم می‌برم ها!

7- خوارج از زمان صدر اسلام به دنبال نظرات گمراه‌کننده‌ای نظیر مقام‌سازی اقتصاد و عدم اتکا به برجام و ... بوده اند. شکر خدا هنوز موفق نشده‌اند. تازه زبون انگلیسی‌شون هم برای ارتباط با دنیا خوب نیست نفله‌ها. ترم قبل هم تجدید شدن.

8- ما منتقدین دولت به دلیل نگارش متن فوق ثابت کردیم قابل اصلاح نیستیم (یه چیزی توی مایه‌های دیوونه زنجیری!) لذا قبل از اینکه ضرری به کسی برسانیم آقا پرونده اینا رو بده برن مدرسه دیگه!


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین