این رسانه ها به نقل از منابع آگاه اضافه کردند که شخص اسیر شده از فرماندهان میدانی و از اتباع آمریکاست.
صاحب صفحه افشاگر "بدون سایه" در توئیتر که احتمال می رود از افسران دستگاه امنیتی امارات باشد نیز اعلام کرد که ارتش یمن و گروه انصارالله توانسته اند یکی از فرماندهان شرکت آمریکایی "بلک واتر" که برای امارات در یمن می جنگند را اسیر کنند.
بلک واتر یک شرکت خصوصی و امنیتی نظامی امریکایی است که با دریافت پول هنگفت خدمات نظامی ارایه می دهد.
وی افزود: الحوثی یکی از فرماندهان بلک واتر که با ما قرارداد امضا کرده بود را اسیر کرده است و به زودی فیلمی در این باره منتشر خواهد کرد.
برخی رسانه های یمنی نیز نوشتند: ارتش یمن ماهی بزرگی را در ساحل غربی صید کرده است و روزهای آینده شاهد تحولات راهبردی به سود ارتش یمن خواهیم بود.
این درحالی است که وزیر مشاور در امور خارجی امارات اعلام کرده است: عملیات نظامی در "الحدیده" در غرب یمن به صورت موقت متوقف می شود.
"انور قرقاش" روز یکشنبه در یک توئیت ادعا کرد که این اقدام در راستای تسهیل ماموریت " مارتین گریفیتس" نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن برای تسلیم بی قید و شرط بندر الحدیده صورت می گیرد.