کد خبر: 186900529
تاریخ انتشار: چهارشنبه 13 تير 1397
خانه » خبر گزاری ها » شبستان » رقابت در جشنواره مولودی خوانی هه تاو مبتنی بر رفاقت و تبیین اخلاق حسنه است
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره مولودی خوانی هه تاو همزمان با دهه کرامت در استان گفت: رقابت در این جشنواره مبتنی بر رفاقت و تبیین اخلاق حسنه در تکایا و خانقاه و بقاع متبرک است.

به گزارش چی 24 به نقل از شبستان:

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، جلال قلعه شاخانی، امروز در نشستی با داوران بازبین و هیئت انتخاب آثار چهارمین جشنواره مولودی خوانی هه تاو در سنندج اظهار کرد: چهارمین جشنواره مولودی خوانی هه تاو با گستره بین المللی از سری برنامه های شانزدهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) در کردستان است.

 

دبیر چهارمین جشنواره بین المللی مولودی خوانی هه تاو، با بیان اینکه این جشنواره از 26 تا 28 تیر جاری با حضور گروه های مولودی خوانی از سراسر کشور در عمارت خسروآباد سنندج برگزار می شود، عنوان کرد: بیش از 100 مولودی خوان در قالب گروه و تک خوان برای شرکت در این جشنواره اعلام آمادگی کرده اند.

 

قلعه شاخانی، شعار محوری جشنواره بین المللی امام رضا (ع) در این دوره را «امام رضا (ع) اسوه اخلاق و گفتگو» عنوان کرد و افزود: رقابت در جشنواره امام رضا (ع) عاشقی در راه رسول الله (ص) و اهل بیت بالاخص آفتاب هشتم ولایت است.

 

وی، نفس برگزاری جشنواره مولودی خوانی هه تاو را را تولید آثار کیفی دینی جهت احیا فرهنگ ناب محمدی اعلام کرد و ادامه داد: رقابت در این جشنواره مبتنی بر رفاقت، تبیین اخلاق حسنه حاکم در تکایا و خانقاه و بقاع متبرک است.

 

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کردستان، اذعان کرد: کردستان سرزمین هزاران مسجد به عنوان پایتخت دف ایران و مرکز ثقل مولودی خوانی در خاورمیانه محسوب می شود و بر همین اساس جشنواره مولودی خوانی هه تاو به دنبال تبلور تکریم کرامت انسان ها با ابزار این هنر عرفانی است.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با تاکید بر ترویج فضای معنوی در این جشنواره بیان کرد: داوران و هیئت انتخاب آثار جشنواره مولودی خوانی هه تاو بایستی فراخوان جشنواره را ملاک ارزیابی آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره قرار دهند تا خدای ناکرده حقی از شرکت کنندگان ضایع نشود. 

 

قلعه شاخانی خاطر نشان کرد: معرفی، نشر و تقویت مبانی تعمق و تفکر رضوی در جامعه ایران اسلامی، تعامل هنرمندان، شعرا و فعالان فرهنگی ادبی به تولید آثار فاخر در حوزه فرهنگ رضوی، ایجاد نشاط اجتماعی و همگرایی ملی و مقابله با جریان های تکفیری در پرتو انوار سیره نبوی (ص) و فرهنگ رضوی از جمله اهداف کلی این جشنواره است.

پایان پیام/79

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین