کد خبر: 187084468
تاریخ انتشار: پنجشنبه 14 تير 1397
خانه » خبر گزاری ها » شبستان » کانون های سلامت در محلات راه اندازی می شود
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

مدیرعامل کانون حمایت از بیماران سرطانی استان گلستان از راه اندازی کانون های سلامت در هر محله استان خبر داد و گفت: این کانون با همکاری متولیان سرطان و افراد مسجدی در محلات راه اندازی می شود.

به گزارش چی 24 به نقل از شبستان:

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، دکتر عبدالرحیم حزینی، مدیرعامل کانون حمایت از بیماران سرطانی استان گلستان، امروز (14 تیر) در مراسم افتتاحیه و همایش توجیهی اوقات فراغت کانون های مساجد گلستان گفت: هر انسانی از بدو تولد مستعد انواع بیماری ها هستند و متاسفانه بیماری سرطان در استان گلستان شایع است.

 

وی افزود: علت افزایش بیماری سرطان در استان این است که نمی دانیم چگونه با این بیماری مبارزه کنیم.

 

حزینی از راه اندازی کانون های سلامت در هر محله استان خبر داد و تصریح کرد: این کانون با همکاری متولیان سرطان و افراد مسجدی در محلات راه اندازی می شود.

 

وی ادامه داد: از امروز باید به فکر سلامت تک تک افراد محله باشیم و هدف از راه اندازی این کانون این است تا سفیران سلامت در جهت سلامت محله کوشا باشند.

 

حزینی، بی تحرکی، چاقی، افزایش چربی، بیماری قند و فشار خون را از علل و فاکتورهای بیماری در ایران برشمرد و اظهارداشت: ما پزشکان هر ماه با حضور در هر محله و مسجد در خصوص بیماری ها برای مردم صحبت خواهیم کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین فاکتورهای جلوگیری از سرطان آرامش درونی، بی نیاز بودن و قناعت کردن است.

 

حزینی خطاب به مدیران و اعضای کانون های مساجد استان، افزود: باید با همکاری یکدیگر همانطور که بیماری های واگیردار را در ایران ریشه کن کردیم برای این بیماری هم مبارزه کنیم.

 

پایان پیام/83

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین