کد خبر: 187263394
تاریخ انتشار: جمعه 15 تير 1397
خانه » سایت های خبری » بهترین ها اخبار روز » لوکاکو: می توانیم دفاع برزیل را مجازات کنیم
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

به گزارش چی 24 به نقل از بهترین ها اخبار روز:

ورزش سه: روملو لوکاکو، مهاجم تیم ملی بلژیک معتقد است که او و هم تیمی‌هایش می‌توانند مدافعان برزیل را به شدت مجازات کنند.

در حالی که 8 تیم در جام جهانی باقی مانده اند، تیم تیته به عنوان یکی از مدعیان قهرمانی به مصاف دیگر مدعی قهرمانی یعنی بلژیک خواهد رفت. بلژیک نمایش های خوبی داشته و گل های خوبی تا به اینجا به ثمر رسانده است. برزیل نیز 7 کلین شیت در دیدارهای قبل از جام جهانی ثبت کرده بود و در جام نیز تنها 1 گل خورده است.

لوکاکو در این رابطه گفت:" ضعف در برزیل؟ نه واقعا وجود ندارد. فکر می‌کنم از لحاظ هجومی خیلی قوی هستند. آنها بازیکنانی دارند که می‌توانند تعیین کننده باشد.از لحاظ دفاعی، فکر می‌کنم قابل شکست باشند ولی نمی‌توان به یک شکل دائما حمله کرد. سه نفر از چهار نفر بسیار با تجربه هستند بنابراین شما می‌دانید باید چگونه حمله کنید و برای بازی آماده باشید."

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین