کد خبر: 187301006
تاریخ انتشار: جمعه 15 تير 1397
خانه » سایت های خبری » بهترین ها اخبار روز » چرا کفش طلا را برای هری کین دوخته اند؟
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

به گزارش چی 24 به نقل از بهترین ها اخبار روز:

ورزش سه: تنها 79 ثانیه و تنها 3 لمس توپ برای اولین گل ملی هری کین کافی بود؛ او این کار را در مارس 2015 مقابل لیتوانی انجام داد.

آقای گل دو دوره لیگ جزیره و ستاره ای که توانسته 108 گل در 153 بازی به ثمر برساند، حالا در آستانه کسب مهم ترین عنوان آقای گلی اش است؛ یعنی کفش طلای جام جهانی.

پنالتی اش در مقابل کلمبیا در دیدار یک هشتم نهایی، او را به ششمین گل در این تورنمنت رساند. 2 گل بیشتر از روملو لوکاکوی بلژیکی و کریستیانو رونالدوی حذف شده و سه گل بیشتر از رقبای دسته کوچکتر که مهم ترینشان کیلیان امباپه است.

در حالی که هنوز دور یک چهارم نهایی آغاز نشده، هری کین به رکورد گری لینه کر در جام جهانی 1986 رسیده است. او همچنین در 6 بازی اخیر ملی برابر تیم های کلمبیا، تونس، پاناما، نیجریه، لیتوانی و اسوونی موفق به گلزنی شده تا به رکورد اولین انگلیسی که توانسته در 6 بازی ملی متوالی گلزنی کند، برسد اما کین امیدوار است این رکورد را در جام جهانی نیز به دست آورد. برای رسیدن به این مهم، او باید برابر سوئد گلزنی کند و در 2 بازی بعدی جام جهانی نیز موفق به فتح دروازه حریفان شود.

حالا او در مقابل رقیبان جدی قرار گرفته و امیدوار است پس از 32 سال بار دیگر کفش طلای جام جهانی را به انگلستان ببرد.

* مقایسه کین با رقبا

کین نیمی از گل هایش را با ضربه پنالتی به ثمر رسانده اما این، کار آسانی در جام جهانی نیست. لوکاکو جدی ترین رقیب او تعداد گل های بیشتری در جریان بازی دارد و به جز کین، تنها زیوبا سابقه گلزنی از روی نقطه پنالتی را دارد. همچنین نکته جالب این که هیچ یک از گلزنان برتر جام جهانی از پشت محوطه موفق به گلزنی نشده اند.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین