کد خبر: 19455952
تاریخ انتشار: دوشنبه 05 بهمن 1394
خانه » حواشی » معاونت فرهنگی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران » به بهانه سالگرد شهادت حجت الاسلام شهید سید علی اندرزگو؛ چریک تنهای انقلاب
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

شهید حجت الاسلام سید علی اندرزگو مبارز سرسختی بود که سپیده را با وضو از دریای بزرگ قرآن و کلمات قصار امام علی(ع) آغاز می کرد و رمز شروع آن جرعه ای از زیارت عاشورا بود. وی از کسانی بود که در مکتب اهل بیت(ع) تربیت شده بود. شهیدی که در ارتقا و پیشرفت معارف اهل بیت(ع) به نحوی جلو رفت تا به مقام شهادت نائل آمد.

به گزارش چی 24 به نقل از معاونت فرهنگی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران:
شهید در معنی کلمه تعبیر به حاضر و ناظر و به معنای گواه تعبیر به خبر دهنده صادق و امین و همچنین در معنی گواه تعبیر به محسوس و مشهود است؛ ما چه می‌دانیم شهید کیست و افق پرواز آن تا کجای هستی است و با عروج خود سکوت کدام کهکشان را می‌شکند و کسی چه می‌داند سقف پرواز آن تا کجا است؛ چرا که ما حقیرتر از آن هستیم که مقام این معشوق صاحب عشق را درک کنیم و بفهمیم چه جایگاهی نزد او دارد.
شهید حجت‌الاسلام سید علی اندرزگو مبارز سرسختی بود که سپیده را با وضو از دریای بزرگ قرآن و کلمات قصار امام علی(ع) آغاز می‌کرد و رمز شروع آن جرعه‌ای از زیارت عاشورا بود؛ به همین دلیل مجاهدی نستوه بار آمد که بردن نامش بر تن مقامات امنیتی طاغوت لرزه می‌انداخت و همه دستگاه شیطانی طاغوت را هراسان و ترسان در پی خویش روانه می‌ساخت.
وی از کسانی بود که در مکتب اهل بیت(ع) تربیت شده بود. شهیدی که در ارتقا و پیشرفت معارف اهل‌بیت(ع) به نحوی جلو رفت تا به مقام شهادت نائل آمد؛ در ادامه این متن به گوشه‌ای از زندگی پر استرس و پر فراز و نشیب این شهید می‌پردازیم.
 
زندگینامه
سید علی اندرزگو سال 1318 شمسی در ماه مبارک رمضان پا به جهان هستی گشود. پدرش سید اسدالله نام داشت که به شغل بنایی مشغول بود؛ سید علی به دلیل بار مشکلات اقتصادی که بر روی دوش پدر بود به ناچار تحصیل را نیمه کاره گذاشت و در سن دوازده سالگی در یک کارگاه نجاری مشغول به کار شد.
وی در کنار حرفه نجاری ساعاتی را به تحصیل دروس طلبگی مانند فقه و اصول در مسجد هرندی تهران می‌گذرانید. در این میان همزمان با تحصیل علوم اسلامی و همچنین کار در کارگاه نجاری با گروه فداییان اسلام و شخصیت شهید نواب صفوی آشنایی پیدا کرد و تا حدودی نیز از آن تأثیر گرفت.
اندرزگو در سنین نوجوانی به عضویت حزب مؤتلفه درآمد و در سن 21 سالگی مبارزه علیه شاه پهلوی را کلید زد. او در مبارزات خود در کنار شهیدان هرندی، نیک‌نژاد و برادران بخارایی فعالیت می‌کرد.
در سال 1341 دین خود را کامل و متأهل شد و بلافاصله بعد از ازدواج مبارزات خود را به صورت جدی ادامه داد و خود را به دستان تقدیر سپرد.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین