سرهنگ جواد جهانشیری گفت: زمانی که فرهنگسازی مطلوب توسط نهادهای مربوطه به درستی صورت گیرد، نگرانی از ورود انواع تکنولوژیها به حداقل خواهد رسید.
به گزارش پایگاه فرهنگی-تبلیغی رسالات، رئیس پلیس فتا خراسان رضوی در این دیدار که در کانون بحث و انتقاد دینی شهید هاشمی نژاد برگزار شد با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در مورد لزوم برنامهریزی و هماهنگی به منظور پیشگیری از آسیبهای ناشی از اینترنت و بهرهگیری حداکثری از فرصتها در جهت ارائه خدمات گسترده و مفید به مردم اظهار داشت: مهمترین جنبهی اینترنت و فضای مجازی که در حال حاضر در کشور نمود دارد، مسئلهی امنیتی آن است.
وی ضمن تقدیر از فعالیت پاسخگویان دینی در فضای مجازی عنوان داشت: استفاده از بستر فناوری اطلاعات در جهت ترویج دین اسلام توسط طلاب علوم دینی قابل ستایش است.
جهانشیری در خطابی انتقادی بیان داشت: ما الآن هزینهی امنیتی بالایی را صرف فضای مجازی کردهایم. متأسفانه ابتدا تکنولوژی را عمومی میکنیم و بعد به فکر مسائل امنیتی آن میافتیم.
رئیس پلیس فتا خراسان رضوی در این جلسه پیرامون فقر فرهنگی، سوءاستفاده از نیازهای عاطفی جوانان، اعتماد بیجا در فضای اینترنت، وابستگی به شبکههای اجتماعی، هویت پنهان افراد در فضای مجازی، تأثیر موضوعات و چالشهای سیاسی و اجتماعی روی کاربران اینترنت و سایر چالشهای موجود در فضای مجازی نیز مسائلی را مطرح کرد.
وی بخش دیگری از سخنان خود را به موضوع بازاریابی شبکهای اختصاص داد که مورد توجه کارشناسان حاضر در جلسه نیز قرار گرفت. جهانشیری در پاسخ به سؤال یکی از حاضرین در مورد علت عدم جلوگیری از فعالیت این شرکتها بیان داشت: قانون به ما اجازهی این کار را نمیدهد. همان نهادی که مجوز فعالیت به این شرکتها را داده است باید جلوی آن را بگیرد.
سرهنگ جهانشیری افزود: زمانی که فرهنگسازی مطلوب توسط نهادهای مربوطه به درستی صورت گیرد، نگرانی از ورود انواع تکنولوژیها به حداقل خواهد رسید.
وی ضمن دعوت از مدیران و کارشناسان مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی خراسان رضوی برای حضور در مرکز پلیس فتا
وی در نقل قولی ابراز داشت: برخی از همکاران ما مدعیاند که ما در دوره 5 ساله ای که از عمر پلیس فتا میگذرد، به لحاظ ساختاری دوران طفولیت، رشد و بلوغ را طی کردیم و الآن مدعی هستیم که در دورهی تکامل به سر میبریم.
جهانشیری در پاسخ به اظهار نظر یکی از حاضرین در مورد عدم انجام اقدامات کافی در زمینهی آسیبهای فضای مجازی گفت: اتفاقاً باید بدانید که در سال 68 این آسیبشناسی توسط رهبر معظم انقلاب صورت گرفت؛ استراتژی تهاجم فرهنگی دشمن که امروز به پروژه نفوذ رسیده است. آسیب مشخص است. ما نباید بستری برای دشمنانمان ایجاد کنیم که در آن به ایجاد تفرقه و تهدید بپردازند.
وی ابراز داشت: برخی ماشینباز هستند و برخی رفیق باز. متأسفانه برخی هم گوشیباز هستند و گوشی خود را میفروشند بدون اینکه بدانند اطلاعاتی که روی گوشی آنها بوده است قابل ریکاوری است و همین باعث سوءاستفاده افراد سودجو می شود.