کد خبر: 21453175
تاریخ انتشار: پنجشنبه 15 بهمن 1394
خانه » حواشی » رسالت » مشکل غرب با ما، مشکل نفوذ انقلاب اسلامی در دنیاست/هر کس در مقابل سیل انقلاب بایستد محکوم است
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
نماینده ولی فقیه در عراق:

یکصدو نودمین کارگاه نقد عالمانه منبر، صبح روز پنجشنبه 15 بهمن ماه سال جاری، با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسینی، نماینده ولی فقیه در کشور عراق در نمازخانه دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار گردید.

به گزارش چی 24 به نقل از رسالت:
 

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی مقاومت اسلامی بوسیله حزب الله لبنان را میوه‌ی شیرین انقلاب معرفی کرد و در مورد مسئله هسته‌ای بیان داشت: بحث هسته‌ای اصلاً مسئله‌ی مهمی نیست. این همه کشورها انرژی هسته ای دارند. قبل از ما هندوستان و پاکستان و برخی دیگر از کشورها داشته‌‌اند و برای سلاح هم می‌خواستند. مشکل آن‌ها هسته‌ای نیست. مشکل آن‌ها رشد و نفوذ انقلاب در دنیا و قطع شدن دست استکبار از کشورهای منطقه است.

به گزارش پایگاه فرهنگی-تبلیغی رسالات، حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، نماینده ولی فقیه در عراق در این جلسه اظهار داشت: اوائل جنگ سوریه بسیاری انتقاد می‌کردند که چرا ایران در کنار سوریه ایستاده است. فکر می‌کردند چون ایران با سوریه دوست است وارد این جریان شده است، اما این اشتباه است.

وی در تحلیلی پیرامون حرکت‌های صورت گرفته در سوریه گفت: بحث سوریه به هیچ وجه شبیه تونس و لیبی نبود. مردم در سوریه حرکت نکردند و به هیچ وجه زمینه‌ی انقلاب در سوریه وجود نداشت. نمی‌خواهم بگم نظام سوریه نظام خوبی بود یا برخورد نظام سوریه با مردمش خوب بود اما آن‌چه که باعث حرکت برخی گروه‌ها شد ربطی به نظام سوریه نداشت. انقلاب بوجود آمده در سوریه به تعبیر مقام معظم رهبری انقلاب وارداتی و نیابتی بود.

 

نماینده سابق رهبری در سوریه ادامه داد: هر حرکت انقلابی از مساجد و دانشگاه‌ها و مدارس علمیه و علما و از شهرهای بزرگ شروع می‌شود؛ اما شهرهای بزرگ سوریه تقریباً در امنیت کامل بود و مخالفین خیلی کم در این شهرها دیده می‌شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی در پاسخ به این سؤال که جمهوری اسلامی با این همه مشکلات داخلی چرا از سوریه حمایت می‌کند گفت: اولاً مسئولیت ما مسئولیت الهی و خدایی است و نمی‌توانیم این کار را نکنیم. شرعاً بر ما واجب است. ثانیاً ما نباید فکر کنیم که اگر آن‌جا آتش باشد ما محفوظ خواهیم بود. آن‌ها جنگ را راه انداختند تا ما را بسوزانند و یا این‌که حداقل سوریه را بگیرند و راه نفوذ انقلاب در منطقه را به نحوی ببندند.

وی افزود: اصلاً دخالت ایران در این قضایا یک دخالت عاقلانه است. ما اگر دین نداشتیم و مسئله‌ی وجدان نبود و فقط می‌خواستیم مصالح خودمان را در نظر داشته باشیم باز می‌بایست در چنین جریاناتی وارد شویم. اگر ایران به آمریکای لاتین و آفریقا و سایر کشورها نظر نمی‌کرد، ایران را در درون خفه می‌کردند.

وی ضمن تبریک ایام دهه فجر و با توجه به این‌که موضوع جلسه «شناخت احزاب و گروه‌ها در انقلاب اسلامی» بود، عنوان داشت: وقتی بحث احزاب در اوائل انقلاب مطرح می‌شود، باید بدانیم که احزاب اوائل انقلاب رسماً چپی به معنای کمونیست، لامذهب و گرایش‌های کمونیستی بودند و احزاب چپ و راست الآن به معنای دیگری مطرح هستند. البته ممکن است همان افکار سوسیالیستی در زیر پرچم برخی احزاب فعلی اصلاح طلب وارد شوند.

نماینده ولی فقیه در کشور عراق گفت: ما در باب احزاب اصلاح طلب و اصول گرا نمی‌توانیم یک خط دقیق بگذاریم و این دو را کاملاً از هم تفکیک کنیم و یکی را سیاه سیاه و دیگری را سفید سفید بدانیم. این از مسائل مقوله به تشکیک است.

وی تأکید کرد: در منبر باید در بحث احزاب رعایت کرد و مطلق گرا نبود. افکار مختلف است و افراد در درجات مختلفی قرار دارند. هم‌چنین باید توجه داشت که گاهی افراد از طرفی به طرف دیگر می‌غلتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی اظهار داشت: ملی گرا بودن به معنای علاقمندیِ به کشور اشکالی ندارد، بلکه ملی گرا به معنای این که نفی دین باشد غلط است.

 

وی افزود: برخی از احزابی که الآن وجود دارند از دستگاه‌های جاسوسی غربی سرچشمه می گیرند.

وی در مورد تصور بیجای برخی افراد ساده‌اندیش پیرامون صدور انقلاب ابراز داشت: امام در ابتدای انقلاب فرمودند ما می‌خواهیم انقلاب را صادر کنیم، اما برخی از افراد ساده‌اندیش که مذهبی هم بودند، برای این‌که تحت تأثیر لیبرالیسم و غرب قرار گرفته بودند و تصور داشتند که یا باید غربی باشند یا شرقی، در تلویزیون گفتند که ما قصد صدور انقلاب را نداریم؛ تصور آن‌ها این بود که صدور انقلاب یعنی استفاده از توپ و تانک و اسلحه و ارتش و گسترش مرزها!

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی تصریح کرد: امام با دید الهی خود و بدون توپ و تانک انقلاب را پیش بردند و صادر کردند و توانستند بر یکی از مقتدرترین دولت‌های تحت نظر استعمار پیروز شوند.

وی تبلیغ، ارشاد، هدایت مردم، به جا سخن گفتن و ضماد و مرهم روی جراحت گذاشتن را برخی از اقدامات مهم امام در جذب توده‌های مردم دانست و گفت: در خارج از کشور هم انقلاب اسلامی ایران بر اساس تبلیغ پیشرفت کرد و بر اساس درون قلوب رفتن عمل کرد نه بر اساس گسترش عسگری و نظامی و سیاسی؛ امام در دل توده‌های مردم اثر کردند.

نماینده ولی فقیه در کشور عراق با اشاره به بی‌اعتنایی امام به احزاب گفت: در درون کشور هم امام از افراد نخبه و از احزاب و گرایش‌های سیاسی شروع نکردند بلکه از توده‌های مردم شروع کردند.

وی انقلاب امام خمینی را مشابه مصداق «هو الذی ایدک بنصره و بالمؤمنین» دانست و ابراز داشت: مؤمنین در این‌جا معنای عام دارد و به معنای افراد سیاست باز و افرادی که طمع‌هایی در جاه و مقام و جانشینی پیامبر داشتند نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی افزود: روش انقلاب این است که مانند یک سیل حرکت می‌کند. در مقابل این سیل هر کس که بایستد محکوم است. یا باید واقعاً همراه باشد و یا به انزوا کشیده می‌شود و کنار زده می‌شود.

وی بیان داشت: آن‌چه که امام خامنه‌ای به عنوان بیداری اسلامی اعلام کردند و مکرر بیان کردند یک واقعیتی بود که به معنای رسیدن نور انقلاب به توده‌های مردم در خارج از کشور بود که مردم را به حرکت در آورد.

وی در پایان عنوان کرد: برخی از انقلاب‌های منطقه چون اساس و اندیشه و تئوری مشخصی نداشتند و نقشه راه نداشتند، استکبار توانست تا حدودی جلوی آن‌ها را بگیرد. اما ان‌شاالله بیداری اسلامی ادامه خواهد داشت و این مراحل تکاملی خواهد گذشت.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین