دکتر محمد جواد عامری عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کاندیدای منتخب لیست ائتلاف بزرگ اصولگرایان در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با نکته آنلاین ،در خصوص انتشار لیستهای متعدد اصولگرایان گفت:ما در کشور عزیزمان سلایق و دیدگاههای مختلفی داریم، اینکه لیستهای مختلفی ارائه شود اصولا نه منع قانونی دارد و نه مشکلی دارد چه بسا هر دوره هم این رخداد وجود داشته و ما هم نمیخواهیم مانع این موضوع شویم.
وی افزود: اصولگرایان سعی کردند برای اینکه تمام سلایق را در نظر بگیرند از تمام گروههای اصولگرایی دعوت کنند که این امر با درایت و تدبیر بسیار مناسبی انجام شده است. ما گروه هایی که داریم اعم از جمعیت موتلفه، جامعه مهندسین، رهروان،ایثار گران، رهپویان،پایداری، جامعه روحانیتو ...همگی نماینده ای در لیست داشتند.
وی ادامه داد: از طرف اشخاص نیزآقایان لاریجانی، قالیباف، ولایتی، حداد عادل، نیز در بین اصولگرایان حضور داشتند.کاری که اصولگرایان انجام دادند یک کار حکیمانه بوده و سعی کردند تا حد امکان تمام سلایق را تا حد امکان با وقتی که موجود بوده در لیستهای انتخاباتی بگنجانند. اگرچه امکان دارد خطایی هم داشته باشند چراکه شاید یک سری از افراد وارد لیست میشدند بهتر بود.
وی در خصوص حمایت یا عدم حمایت اقای لاریجانی از لیست اصولگرایان گفت: این جمع تحت نظارت آیت الله موحدی کرمانی،آیت الله مصباح و آیت الله یزدی انتخاب شده است.آقای لاریجانی صراحتا بارها تاکید کرده که من حرف این عزیزان را قبول دارم و هرچه این علما بگویند میپذیرم.اینکه یک عده میگویند اقای لاریجانی لیستی از طرف خود میخواهد ارائه بدهد، شایعاتی بیش نیست و متاسفانه بعضی بی تقواییها در ایام انتخابات انجام میشود.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات تصریح کرد: انتخابات نباید دولتی باشد اما متاسفانه ما دیدیم بعضی از مسولین بلند پایه دولتی میگویند ما علاقه مند هستیم که اعتدالیون وارد مجلس بشوند.واقعا این که افرادی از بالاترین سمتهای اجرایی کشور با این صراحت اینگونه اظهارنظر کنند و یا مثلا بعضی از معاونین و مشاورین را مسول ستاد انتخاباتی گروه خاصیکنند، در گذشته سابقه نداشته است.
وی ادامه داد: به نظر من دولتی کردن انتخابات باعث میشود که بودجه به طرف خاصی برود و فساد افزایش پیدا کند.اصلا هیچ جای دنیا نمیبینید که مجری و ناظر بر اجرا، هردو یک گروه باشند. اگر انتخابات را به مردم واگذار کنند،مردم راه خودشان را میشناسند.مردم میدانند که اگر قرار باشد ناظرین دولت هم دولتی باشند، مطمئنا نتیجه، نتیجه خوبی نخواهد شد.
وی عنوان کرد: اگر انتخابات دست مردم باشد مردم خودشان به خوبی میفهمند چه کسانی نگاه به آمریکا و غرب دارند و چه کسانی نگاه به داخل دارند.چه کسانی میخواهند از پتانسیل داخل استفاده کنند و چه کسانی در همه صحبت هایی که میشود، دنبال این هستند که در واشنگتن دنبال راه نجات بگردند.اگر نوکری آمریکا واقعا جواب میداد پس چرا اوضاع پهلوی آنگونه بود؟
دکتر عامری گفت: شما سال 57 ایران و مصر را ببینید. مصر جزو متمدنترین کشورهای عربی استو ایران هم تمدن غنی دارد که در آن زمان تقریبا هم سطح بودند.مصر در این 37 سال از نوکری آمریکا گرفته تا خیانت به مردم را انجام داد حتی این اواخر که مرسی هم رئیس جمهور شد، گاز کشورش را به ارزانترین قیمت به اسرائیل داد.گذرگاه رفح را بست،آمریکا را برادر خطاب کرد؛ اما با ین وجود شما در حال حاضر پیشرفت مصر را ببینید که مدام در حال درجا زدن در همان نقطه قبلی است.
این استاد دانشگاه افزود: همه میدانند که آمریکا نوکر میخواهد.کشوری که مستقل باشد و مردم خودشان برای کشورشان تصمیم بگیرند به هیچ وجه موردپسند آمریکا نیست و نخواهد بود.مردم ما که 22 بهمن به خیابانها آمدند خواستند این حرف را به امریکا بفهمانند که اگر مذاکره ای انجام شده باعث نمیشود ما زیر بار ظلم سیاستهای خبیثش برویم.
کاندیدای اصولگرای انتخابات مجلس دهم عنوان کرد: متاسفانه بعضی از مسولین ما نه مردم نه مجلس را محرم نمیدانند؛ اینها ظلم به مردم است.کسی به فکر مردم است که سرمایه خارجی را جذب کند برای رفع بیکاری و رکود کشور، نه اینکه ما با کشورهای خارجی قرارداد ببندیم تا چرخه اقتصادی آنها به کار بیفتد.
وی گفت: من جزو هیئت علمی دانشکده نفت دانشگاه امیرکبیر هستم وحداقل سر رشته ای از مسایل نفت دارم. بعضی از شرکت هایی که در زمینه نفت آمده اند به پای میز مذاکره اصلا سابقه فعالیت نفتی نداشته اند.اینها فقط احساس کردند پولی قرار است به دست کشورمان برسد برای همین آمده اند که تنها یک درآمدی را کسب کنند.
وی ادامه داد: پیش از این، یک شرکت ترکیه ای پیشنهاد داده بود ما مشکل دریاچه ارومیه را حل میکنیم، از آنها پرسیدیم چگونه؟ گفتند: آب از ترکیه وارد میکنیم.گفتیم ما دریای خزر را داریم، گفتند: شما نگران هزینه پروژه نباشید، مقداری پول نزد ما دارید،ما از همان استفاده میکنیم!
عامری خاطرنشان کرد: اگر این مجلس پیش رو شبیه دولت حال حاضر باشد خطرناک است.دولت باید کمی انتقاد پذیر باشد و قبول کند که در ایران استعدادهای درخشانی وجود دارد و اگر این استعدادها به کار گرفته شود، آن موقع است که نظام جمهوری اسلامی رشد میکند.اینکه بگویند ما یک گروه پنجاه درصدی یا پنجاه و یک درصدی هستیم و باید برای همه مردم تصمیم بگیریم، عمل خطرناکی برای نظام و کشورمان است. معتقدم مردم باید انتخاب خود را داشته باشند و نباید گذاشت عده ای انتخابات را از مسیر خود منحرف کنند.