کد خبر: 26677370
تاریخ انتشار: یکشنبه 09 اسفند 1394
خانه » حواشی » رسالت » ضرورت استفاده از نمادهای جدید در شعر آئینی
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
حجت الاسلام والمسلمین عیسی نژاد بیان کرد:

مدیر کل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار داشت: شاعرانی که در جهت تولید مضامین جدید در شعر آئینی حرکت می کنند، موفقیت خود را تضمین می کنند.

به گزارش چی 24 به نقل از رسالت:
 
 
 

به گزارش پایگاه فرهنگی تبلیغی رسالات، پنجاه و نهمین نشست انجمن شعر طلاب خراسان رضوی با حضور جمعی از شاعران طلبه و غیر طلبه در اتاق جلسات کانون بحث و انتقاد دینی شهید هاشمی‌نژاد برگزار گردید.

حجت‌الاسلام والمسلمین عیسی‌نژاد، مدیر کل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در این نشست با اشاره به استفاده‌ی مکرر برخی از شاعران اهل بیت علیهم السلام از نمادهای تکراری و کلیشه‌ای گفت: نمادهای تکراری در اشعار آئینی ملالت آور است و نیاز به تولید نمادپردازی‌های جدید در مورد ائمه معصومین علیهم السلام حس می‌شود.

وی با اشاره به نمادپردازی شاعرانی چون حافظ، سعدی، نیما و سپهری و تأثیر آن در موفقیت این افراد بیان داشت: سقاخانه کلیشه است و خیلی تکراری شده. باران پر از لطافت است اما مدام از لطافت باران گفتن هم درست نیست.

عیسی‌نژاد هم‌چنین سیمین بهبهانی، شهریار، گرمارودی و علی معلم را دیگر شعرای موفق در بهره گیری از نمادهای جدید معرفی کرد و افزود: اگر با استفاده از نمادهای جدید در شعر آئینی بتوانیم میان موضوعات روز و مشکلات حاضر با سیره‌ی ائمه علیهم‌السلام ارتباط برقرار کنیم خودبخود شاهد تحول در شعر خواهیم بود.

حجت‌الاسلام علی عدالتی مجد، دبیر انجمن شعر طلاب خراسان رضوی نیز در تأیید سخنان حجت‌الاسلام والمسلمین عیسی نژاد بیان داشت: شعار دادن فایده ای ندارد. شاعران آئینی باید به سمت تولید مضامین نو در شعر بروند و از تکرار مکررات بپرهیزند.

عدالتی هم‌چنین گفت: امیدواریم شاعران خراسانی در پنجمین شب شعر سپندوار که به مناسبت سفر نوروزی مقام معظم رهبری به مشهد مقدس برگزار می‌شود نیز حاضر شده و آثار درخور توجهی ارائه دهند.


 

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین