به گزارش پایگاه فرهنگی تبلیغی رسالات، حجتالاسلام علی اکبر روحانی مقدم، مدیر بخش تلفنی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی خراسان رضوی در این نشست گفت: سربلندی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی خراسان رضوی در میان مراکز پاسخگوی کشور مرهون تلاش کارشناسان و پاسخگویان این مرکز است.
وی ضمن ارائه مختصری از فعالیت های صورت گرفته در این مرکز اظهار داشت: پاسخگویی به بیش از 300 هزار سؤال پیامکی، 15 هزار سؤال سایت، 60 هزار تماس تلفنی و برقراری 50 هزار چت آن لاین تنها بخشی از فعالیتهای صورت گرفته در این مرکز بوده است.
روحانی مقدم با ذکر این مطلب که فعالیت مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی خراسان رضوی محدود به پاسخگویی تلفنی و مجازی نیست به فعالیتهای این مرکز در اردوگاهها، مدارس علمیه، دانشگاهها، مؤسسات روانشناسی، رادیوی استان، شبکهی استانی خراسن رضوی، نمایشگاهها از جمله هفتمین نمایشگاه دستاوردهای علمی پژوهشی حوزه علمیه خراسان و تعامل با وزارت دفاع نیز اشاره کرد.
وی با اشاره به برنامهریزیها و طراحیهای به عمل آمده جهت راهاندازی سایت جدید پاسخگویی اظهار داشت: سایت جدید با بخشهای جدید و متنوع و با برطرف کردن مشکلات سایت قبلی برای رفاه بیشتر کاربران و مراجعان آماده ی راهاندازی است.
مدیر بخش تلفنی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد استفاده از دستگاه حضور و غیاب جهت رعایت دقیق تر ورود و خروجها و مسئلهی ارزیابی و نظارت توضیحاتی ارائه نمود. وی گفت: ارزیابی به معنای مچگیری نیست؛ هدف از ارزیابی ارتقاء و پیشرفت است که ارزیابیهای سال گذشته چنین نتیجهای را در پی داشته است.
روحانی مقدم عنوان کرد: پیشرفت ما در بخش آی تی و تولیدات نرمافزاری مرهون کار تیمی و افتخار آن نیز برای جمع است.
حجتالاسلام والمسلمین عیسینژاد، رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی خراسان رضوی نیز در این نشست اظهار داشت: مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی خراسان رضوی به لطف خداوند هویت خاصی پیدا کرده است و در سال آینده نیز این پیشرفت و جهش ادامه خواهد داشت.
وی پر کردن خلأهای ستادی، توجه به آموزشهای تخصصی و کاربردی از طریق نشستهای هماندیشی و دعوت از متخصصان، تثبیت پرداختها، نظارت و ارزیابی و مشارکت جدی در بخش پاسخگویی به نیازهای راهبردی مرکز ملی را به عنوان رویکردهای کلان این مرکز در سال آینده معرفی کرد.
وی شورای راهبردی مرکز متشکل از مسئولین طرح و برنامه، مدیران بخش تلفنی و مجازی و کارشناس آی تی را محلی برای تصمیمگیری و جمعبندی نظرات دانست و بیان داشت: این شورا برای شنیده شدن نظرات مختلف دوستان در نظر گرفته شده است و اینکه تصمیمگیریها فردی نباشد و طرحها و ایدهها بیان و در صورت صلاحدید به اجرا گذاشته شود.