کد خبر: 34795154
تاریخ انتشار: چهارشنبه 18 فروردين 1395
خانه » حواشی » رسالت » جریان شناسی جریان های تکفیری
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
پایگاه فرهنگی تبلیغی رسالات:

دوره ی آموزشی تربیت مدرس نقد وهابیت این هفته با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر علیزاده موسوی پیگیری می شود.

به گزارش چی 24 به نقل از رسالت:
 
 
 
 

اولین دوره‌ی تربیت مدرس نقد وهابیت که از آذرماه سال گذشته در دفتر تبلیغات اسلامی و به همت اداره آموزش‌های کابردی تبلیغ اداره کل فرهنگی تبلیغی این مرکز آغاز شده بود، جمعه‌ 20 فروردین ماه پیگیری خواهد شد.

 به گزارش پایگاه فرهنگی-تبلیغی رسالات، هفتمین روز از سلسله جلسات دوره‌ی تربیت مدرس نقد وهابیت، این هفته با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید مهدی علیزاده موسوی و با بررسی موضوع جریان شناسی جریان های تکفیری در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار می شود.

گفتنی است در سال گذشته اساتیدی چون حجج اسلام والمسلمین سبحانی، سبزواری و طالقانی و فاضل ارجمند نبوی در این دوره‌ی آموزشی به ارائه موضوعاتی از قبیل هویت شیعه، مقدمات امامت و صفات امام، سیر اصلاحات دینی در ایران، عصمت و علم امام، مقدمات قضا و قدر و بداء و علم خدا پرداختند.

درباره‌ی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علیزاده موسوی

وی در شهر قم و در خانواده ‌ای روحانی به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در قم گذراند و پس از سیکل در سال ۱۳۶۲ به حوزه علمیه قم وارد شد و در مدرسه مبارکه رضویه مقدمات را گذراند.
همزمان با تحصیل در حوزه علمیه دروس دبیرستان و سپس دانشگاه را در مقطع لیسانس (زبان انگلیسی)، فوق لیسانس (علوم سیاسی با گرایش مسایل ایران) و دکتری (علوم سیاسی با گرایش اندیشه سیاسی) طی کرد.

پس از اتمام دروس سطح از سال ۱۳۷۰ یک دوره کامل درس خارج اصول فقه آیت الله العظمی وحید خراسانی را درک کرد و در دروس خارج فقه، از محضر اساتیدی چون آیات شیخ جواد تبریزی (ره)، صالحی مازندرانی (ره) و وحید خراسانی، بهره برد.

در کنار دروس فقه و اصول به صورت تخصصی به کلام تطبیقی پرداخت و در حوزه کلام و عقاید مذاهب اسلامی فعالیت کرد که سطح سه وی با عنوان گرایشات کلامی مکتب دیوبند و سطح چهار وی با عنوان اندیشه کلامی سیاسی ابوالاعلی مودودی در همین راستاست.

وی هم اکنون نیز به صورت تخصصی در عرصه کلام تطبیقی با تأکید بر نقد عقاید وهابیت و جریان های معاصر آن فعالیت دارد و در ضمن در حوزه نقد عرفان های کاذب – شاخه هندی – به مشاهدات عینی در منطقه شبه قاره به فعالیت مشغول است.

وی هم‌چنین در حوزه علوم سیاسی نیز به صورت تخصصی در مسایل جهان اسلام، از قبیل، اسلام هراسی، بنیادگرایی، اسلام سیاسی، ریشه های همگرایی و واگرایی و … با مطبوعات و رسانه ها همکاری دارد.

از اوج تا فرود (نگاهی به جامعه اسلامی در عصر امویافغانستان ریشه یابی و بازیابی تحولات معاصر، بیداری اسلامی، سلفی گری و وهابیت (تبار شناسی)، شیفتگان مکتب اهل بیت و موسم بیداری نیز عناوین برخی از کتاب های وی می‌باشد.

 

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین