کد خبر: 40134620
تاریخ انتشار: پنجشنبه 16 ارديبهشت 1395
خانه » حواشی » معاونت آموزش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران » مراسم آغاز سال تحصیلی 94-93 حوزه های علمیه خواهران در مرکز فقهی ائمه اطهار قم برگزار شد
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

به گزارش چی 24 به نقل از معاونت آموزش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران:
امتیازات نظام آموزشی حوزه را حفظ کنیم
حجت‌الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور ظهر یکشنبه 23 شهریور در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه خواهران، در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم، گفت: آغاز سال تحصیلی در واقع تجدید بیعت با امام زمان(ع) است.
وی افزود: روحانیت همیشه در صف اول خدمتگزاری به دین وشریعت اسلامی و امام زمان(عج) است و خواهران طلبه با توجه به مسوولیت‌های بنیادینی که بر عهده دارند، در این مسیر پیشگام بوده‌اند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران تصریح کرد: علما و طلاب، علم را برای مکتب و اسلام می‌خواهند، نه علم را برای علم؛ طلاب همه فعالیت‌های خود را با شاخص و معیار خلوص می‌سنجند.
وی با تاکید بر این که نظام آموزشی و تربیتی حوزه منحصر به فرد است، خاطرنشان کرد: طلاب از بدو ورود به این نظام آموزشی و تربیتی با نیت و قصد قربت وارد می‌شوند؛ تعلیم و تعلم در این نظام آموزشی با محوریت معنویت و خلوص انجام می‌شود.
وی یادآور شد: متاسفانه برخی ادعای سربازی امام زمان(عج) را دارند، ولی برای این مکتب سرداری می‌کنند و در عمل به شکل دیگر رفتار می‌کنند که باید خود را در این نظام تربیتی حوزه تعریف کنند.
وی تصریح کرد: نباید به بهانه به‌روز شدن، نظام دانشگاهی را در حوزه وارد کنیم؛ زیرا حوزه نظامی بسیار مترقی و پیشرفته دارد که با رعایت اسلوب‌های اصیل خود هر روز توسعه خواهد یافت.
حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدی با اشاره به این که در بخش آموزشی 400واحد آموزشی و تربیتی در حوزه علمیه خواهران وجود دارد، افزود: 65هزار طلبه در حوزه علمیه خواهران مشغول به تحصیل هستند که به همین میزان نیزفارغ التحصیل در کشور حضور دارد.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به این که امروز5125استاد در سطح دو و 587استاد نیز در سطح سه به فعالیت مشغول هستند، خاطرنشان کرد: وقتی17سال پیش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران ایجاد شد، بزرگترین معضل ما، نداشتن استاد بود، اما امروز این ترکیب 20درصد نسبت به برادران در حوزه علمیه خواهران است که قطعا در آینده این نسبت بسیار بیشتر خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در سال 1391، 50 کرسی آزاداندیشی در حوزه علمیه خواهران برگزار شد که این آمار هر سال رشد صعودی داشته است؛ در بخش علمی و پژوهشی نیز فعالیت های گسترده ای انجام شده است؛ ایجاد 28شورای علمی و پژوهشی، 79کانون پژوهشی در سطح دو، 126انجمن پژوهشی در سطح سه، 236 هسته پژوهشی ویژه فارغ التحصیلان، و پشتیبانی کتابخانه‌ای و علمی از آنها از جمله فعالیت‌های پژوهشی در حوزه‌های علمیه خواهران بوده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدی در پایان تصریح کرد: طلاب خواهر بازوی گرانسنگ نظام اسلامی در برابر جنگ نرم دشمن و فعالیت‌های شبهه افکنان در بخش‌های مختلف هستند و خوشبختانه امروز این جبهه فرهنگی عظیم با حمایت مرجعیت به سوی توسعه و پیشرفت گام بر می‌دارد.
 حجت‌الاسلام سید مهدی حسینی در آیین آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه خواهران که در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد با اشاره به برنامه‌های آموزشی طلاب خواهر در سه مقطع سطح دو، سه و چهار در سراسر کشور اظهار کرد: در سطح دو از حدود 25 هزار داوطلب برای تحصیل، 12 هزار نفر موفق شده‌اند به عنوان طلبه جدیدالورود وارد حوزه علمیه خواهران شوند.
معاون آموزشی حوزه‌های علمیه خواهران افزود: در سطح سه امکان جذب طلبه در 12 رشته تحصیلی وجود دارد و امسال از پنج هزار دواطلب بیش از یک هزار نفر وارد حوزه علمیه خواهران شده‌اند. حوزه علمیه خواهران قم و تهران در سطح چهار در بخش تفسیر تطبیقی نیز برای نخستین بار موفق به جذب طلاب خواهر شدند.
وی با اشاره به اینکه بانوان طلاب می‌توانند به صورت حضوری، نیمه حضوری و مجازی در حوزه‌های علمیه تحصیل کنند بیان کرد: تنوع شیوه‌های تحصیلی با هدف جذب هرچه بیشتر علاقه‌مندان انجام شده است.
حجت‌الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: از بهترین فناوری‌های آموزشی و اطلاعاتی در تهیه متون و منابع استفاده شده است و در این راستا 70 عنوان کتاب درسی تالیف و تدوین شده است.
معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر استقبال بسیار خوبی از حوزه‌های علمیه خواهران شده است گفت: در سال جاری و سال تحصیل جدید بیش از چهار هزار نفر دانش آموخته دانشگاهی به حوزه علمیه خواهران آمدند که از این تعداد 17 نفر دارای مدرک دکتری و 350 نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند.
وی تصریح کرد: سه هزار نفر از خواهران طلبه به صورت مجازی مشغول به تحصیل هستند که بیش از نیمی از آنان را خواهران طلبه در سطح سه تشکیل می‌دهند.
حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به اینکه حوزه‌های علمیه خواهران پس از انقلاب به صورت سازمان‌یافته به فعالیت خود ادامه داد گفت: حوزه‌های علمیه خواهران بر پایه بیش از هزار سال تجربه حوزه‌های علمیه برادران شکل گرفت.
معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران بیان کرد: حوزه‌های علمیه خواهران در حال حاضر توجه ویژه‌ای به شرایط و نیازهای بانوان دارد و براساس این نیازها ضوابط و قوانینی را وضع می‌کند.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین