به گزارش پایگاه خبری- اطلاعرسانی حوزههای علمیه خواهران، وی، قرآن را کاملترین برنامه معارف برای بشر توصیف و تصریح نمود: لازم است در کنار حفظ قرآن و خواندن آن، به مفاهیم نورانی معجزه رسول گرامی اسلام(ص)، تدبر و تفقه در آن را نیز در نظر داشته باشیم.
معاون فرهنگی- تبلیغی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، با بیان این که زندگی ما باید با نور قرآن نورانی شود، نورانی شدن زندگی را مستلزم التزام به ایمان و عمل صالح دانست و گفت: باید آموزههای قرآنی در زندگی آحاد جامعه مطرح شود. خواهران طلبه وظیفه دارند که مفاهیم قرآنی را در جامعه و جهان مطرح نمایند.
حجتالاسلام اسکندری بر ورود معارف قرآنی بین بانوان و دختران و گروههای مختلف اجتماعی تأکید ورزید و اظهار داشت: در این صورت، جامعه نورانی میگردد و در مسیر سعادت حرکت مینماید. انس با قرآن، عمل به آن و ترویج مفاهیم آن، نور و برکت است.
معاون فرهنگی- تبلیغی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران سبک زندگی قرآنی را پر از نور، صفا، اخلاص، تقوا، خیر و نیکی دانست و خاطرنشان ساخت: مسلم بدانید که نور قرآن در زندگیتان تأثیرگذار خواهد بود.
وی، در ادامه، با اشاره به تأثیر مادران در انس فرزندان با قرآن و عمل کردن به دستورات آن، بیان نمود: باید بکوشیم با تقوا و توسل به اهلبیت(علیهمالسلام)، از نور قرآن بیشتر بهرهمند شویم.
حجتالاسلام اسکندری، در بخش دیگری از سخنانش، به آماری از جشنواره امسال اشاره کرد و گفت: در جشنواره امسال، 10667 نفر از خواهران طلبه از سراسر کشور شرکت نمودند؛ 3205 نفر در رشته ترجمه و مفاهیم قرآن که 557 نفر از آنان، به مرحله استانی راه یافتند؛ 2123 نفر در رشته تفسیر که 292 نفر به مرحله استانی راه پیدا کردند؛ 1523 نفر در رشته حفظ موضوعی که 239 نفر در مسابقات استانی شرکت خواهند کرد و 540 نفر هم در رشته حفظ ترتیبی به مسابقات استانی اعزام خواهند شد. افزون بر این، سیصد اثر در بخش فراخوان مقاله به دست مسئولان رسید. شایان ذکر است که این مقالات در موضوعات «همدلی و همزبانی» و نیز «سبک زندگی دینی» تدوین یافته بود.
وی، با بیان این که اگر برای خدا علم بیاموزیم، به آن عمل کنیم و نیز تبلیغ نماییم، در پیشگاه الهی باعظمت خواهیم بود، ابراز کرد: قرآن در کنار اهلبیت(علیهمالسلام) و نهجالبلاغه معنا مییابد. انس با نهجالبلاغه و سخن معصومان(علیهمالسلام)، برکت نور قرآن را روزافزون میکند.
حجتالاسلام اسکندری، در پایان، تصریح کرد: وظیفه داریم قرآن و آموزههای اهلبیت(علیهمالسلام) را جهانی کنیم. برای این منظور، لازم است با زبانهای دیگر آشنا شویم و با بهرهمندی از ظرفیتهای فضای مجازی، تعالیم قرآنی را به گوش جهانیان برسانیم.