کد خبر: 40666570
تاریخ انتشار: شنبه 18 ارديبهشت 1395
خانه » حواشی » رسالت » در نومیدی بسی امید است....
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
پایگاه فرهنگی تبلیغی رسالات:

وقت اذان مغرب با ایشان عازم مسجد شدیم. وارد مسجد که شدم دیدم کسی جز خادم نیست. به آقایان عرض کردم ما باید جرقۀ نماز جماعت را از همین جا بزنیم و بلا تشبیه به زمان صدر اسلام که پیامبر (ص) اکرم نماز جماعت را با دو نفر آغاز کرد ما هم با دو نفر شروع کنیم تا انشاءا...

به گزارش چی 24 به نقل از رسالت:
 
 
 

یک روز مانده بود به محرّم به سازمان تبلیغات رفتم. رئیس شورای اسلامی یک روستا وارد سازمان شده بودند و از یکی از مسئولين می‌خواستند مبلّغی را برای روستايشان معرفی کند. از قضا قرعه بنام اینجانب افتاد. بعدازظهر همان روز عازم روستا شدیم در بین راه از مردم روستا وسطح اطلاعاتشان نسبت به مسائل شرعی سوال کردم. از نحوۀ برگزاری مراسم و از رسم و رسومات روستا پرسیدم. در همین حین سوالی به ذهنم خطور کرد. عرض کردم استقبال مردم در نماز جماعت چگونه است؟ در جواب بنده گفت:«کسی برای نماز جماعت نمي‌آيد حاجی!» خیلی آشفته شدم. سئوال کردم مبلغین سالهای گذشته مگر نماز جماعت برگزار نمی‌کردند؟ جوابی نداد و گفت: مردم کار و زندگي دارند، دنبال علوفه و آب گاو و گوسفند می روند و برای نماز جماعت نمی رسند. در این فکر فرو رفتم كه چگونه آغاز کنم تا مردم از نماز جماعت استقبال کنند؟

وقت اذان مغرب با ایشان عازم مسجد شدیم. وارد مسجد که شدم دیدم کسی جز خادم نیست. با خودم گفتم با دو نفر هم نماز جماعت برگزار می‌شود ما که سه نفر هستیم. به آقایان عرض کردم ما باید جرقۀ نماز جماعت را از همین جا بزنیم و بلا تشبیه به زمان صدر اسلام که پیامبر(ص) اکرم نماز جماعت را با دو نفر آغاز کرد ما هم با دو نفر شروع کنیم تا انشاءا... اطلاع رسانی شود و مردم حضور بیشتری پیدا کنند.

نماز مغرب را به جماعت خواندیم و شب بعد از پایان مراسم حدود چند دقیقه ای در مورد اهمیت نماز جماعت و وظیفه مبلغ و حضور آن در محل تبلیغ صحبتی کردیم و اعلام کردم که نماز جماعت هر روز صبح و عصر و مغرب و عشاء در مسجد برقرار است و بعد از هر نماز در حد اقتضای وقت مسائلی در مورد واجبات نماز و شرائط نماز مطرح خواهد شد.

روزهای بعد تعداد مؤمنین بیشتر شد و حدوداً به بیست نفر می رسید یکی از مؤمنین شوخی می‌کرد می‌گفت: حاج آقا اینها از چهارده معصوم هم بیشتر شدند. الحمدالله روز عاشورا به اعتقاد اینکه امام حسین (ع) در آن بحبوحه جنگ را متوقف کردند و نماز اول وقت را به جماعت برگزار کردند، اکثریت عزاداران آن حضرت بعد از عزاداری و برپائی مراسم پرفیض زیارت عاشورا نماز ظهر را به جماعت در محل مسجد روستا اقامه کردند. وقتی برگشتم دیدم مسجد پر از جمعیت و همه نماز جماعت اقامه کرده‌اند. بيشتر از همه برای خود بنده جذاب بود.

نقل خاطره از قربان علی رحمتی

منبع: گوهرهای تبلیغ

 

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین