کد خبر: 42518729
تاریخ انتشار: یکشنبه 26 ارديبهشت 1395
خانه » حواشی » رسالت » بسته پیشنهادی اهرم های تحقق حوزه تمدن ساز
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
مدیر مرکز تخصصی نور حکمت رضوی ارائه داد:

حجت الاسلام والمسلمین واسطی تولید بسته شاخص های ارزیابی عملکرد در مورد طلبه، محقق، استاد و مدرسه مطلوب را مورد تاکید قرار داد و آن را نقطه شروع حرکت تحولی در حوزه دانست.

به گزارش چی 24 به نقل از رسالت:
 
 
 

به گزارش رسالات به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه علمیه خراسان، حجت‌الاسلام والمسلمین واسطی، مدیر مرکز تخصصی فلسفه و کلام نور حکمت رضوی در دومین نشست «افق‌های پیش روی حوزه علمیه خراسان» بسته‌ای پیشنهادی با موضوع اهرم‌های تحقق حوزه تمدن‌ساز را ارائه داد.

واسطی در این نشست با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون نقش طلاب حوزه علمیه در تحقق تمدن اسلامی گفت: چگونگی نظام‌سازی، قانون‌نویسی و مدیریت کشور و انقلاب بر مبنای اسلام باید مسئله اصلی طلاب حوزه علمیه باشد.

وی افزود: مأموریت حوزه علمیه در مورد شکل‌گیری تمدن اسلامی، تولید فکر و تربیت نیروی انسانیِ طراح تمدنی، بر اساس نگرش اسلام است.

واسطی در بسته پیشنهادی خود اجتهاد عقلی و نقلی در جهت ارائه نظام فکری، قانونی و فرهنگی در تمدن اسلام را خط‌مشی حوزه خواند و بیان داشت: ایجاد چشم‌انداز، لازمه برنامه‌محوری و جلوگیری از بروز ابهام در مدیریت حوزه است و این مسئله از فضای تشریفاتی خارج شده و هم‌اکنون به موضوعی مورد مطالبه تبدیل شده است.

مدیر مرکز تخصصی فلسفه و کلام نور حکمت رضوی ابراز داشت: فعال‌سازی معاونت تهذیب، مهارت‌سازی در اساتید، فعال‌سازی مهارت تفکر و تولید علم، تولید بسته‌های مشاوره عملیاتی و پیاده‌سازی استاندارد کنترل کیفیت، برخی از ابزارهای تحقق راهبردی تحول حوزه علمیه هستند.

وی تهذیب، آموزش، تحقیق، تبلیغ و مدیریت را پنج عرصه اساسی در بسته پیشنهادی راهبردی تحول حوزه علمیه معرفی و بر تمدن‌سازی، برنامه‌محوری، معنویت‌گرایی، اجتهادمحوری، عمل‌گرایی، تفکرمحوری و کیفیت‌گرایی به عنوان مقدمات تغییر سیستم آزمون و ارزیابی از حالت ذهنی به مهارتی و مسأله‌محور اشاره کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین واسطی در بخش دیگری از سخنان خود تولید بسته شاخص‌های ارزیابی عملکرد در مورد طلبه، محقق، استاد و مدرسه مطلوب را مورد تأکید قرار داد و آن را نقطه شروع حرکت تحولی در حوزه دانست.

وی در توصیف ساختار مورد نیاز برای انجام حرکت تحولی در حوزه علمیه گفت: برنامه آموزشی چندرتبه‌ای به معنای عدم وابستگی برنامه به زمان و محتوای ثابت در این زمینه می‌تواند راهگشا باشد.

مدیر مرکز تخصصی فلسفه و کلام نور حکمت رضوی در این رابطه ادامه داد: ضوابط باید در سطح حداقلی تعریف شود تا مدارس علمیه قدرت انتخاب داشته باشند.

یادآور می‌شود دومین نشست «افق‌های پیش روی حوزه علمیه خراسان» با حضور جمع کثیری از مدیران مدارس علمیه برادران و خواهران خراسان در سالن همایش‌های مدرسه علمیه سلیمانیه برگزار شد.

 

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین