کد خبر: 45668593
تاریخ انتشار: دوشنبه 10 خرداد 1395
خانه » سایت های خبری » زمان » اوباما باید سال ۲۰۰۹ کار ایران را یکسره می کرد
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

نامزد پیشتاز حزب جمهوری خواه در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در انتقادی از رئیس جمهور کنونی این کشور تصریح کرد: اوباما باید در جریان اغتشاشات سال ۲۰۰۹ (۱۳۸۸) کار ایران را یکسره می کرد.

به گزارش چی 24 به نقل از زمان:

به گزارش زمان؛  رسانه‌های آمریکایی بامداد شنبه فیلمی از «دونالد ترامپ»، نامزد پیشتاز حزب جمهوری‌خواه در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا منتشر کرده‌اند که وی در آن از باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا بابت آنچه به تعبیر وی کوتاهی در حمایت از اغتشاشگران ایرانی در جریان حوادث پس از انتخابات ایران است، انتقاد می‌کند. 

 

این ویدئو را «ترامپ» سال 2011 روی «یوتیوب» منتشر کرده و برخی از رسانه‌های آمریکا از جمله پایگاه خبری «بازفید» بامداد شنبه آن را منتشر کرده‌اند. 

 

وی با روش گفتاری مخصوص خودش که پرش‌های کلامی از یک ایده به ایده‌ای دیگر است به حوادث فتنه سال 1388 اشاره کرد و گفت: «اگر اوباما دو سال پیش که این کشور یک مشکل بزرگِ بزرگ داشت - و معترضان داشتند پیشروی می‌کردند -   از مردم ایران حمایت می‌کرد - همان‌طور که از معترضان در آمریکا که خودشان را (جنبش) اشغال (وال‌استریت) می‌نامند، حمایت کرد - ما هیچ مشکلی در ایران نداشتیم. باور کنید.»

 

ترامپ افزود: «کار این کشور، خیلی سریع تمام می‌شد، در عوض او (اوباما) آن مردم را رها کرد و معلوم است که نتیجه نهایی چیست. ایران، فقط قوی‌تر شده است. این مرد، نمی‌داند دارد چکار می‌کند.»

 

دولت اوباما، در روایت‌های رسمی حمایت از آشوبگران در جریان حوادث بعد از انتخابات ایران در سال 1388 را رد کرده است. «هیلاری کلینتون»، وزیر خارجه وقت آمریکا در کتاب خاطراتش ادعا کرده دولت اوباما بر اساس تحلیل‌های ناظران وقت به این نتیجه رسیده بود که عدم اظهارنظر می‌تواند نتایج مطلوب واشنگتن را به بار آورد.

 

علی&z

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین