کد خبر: 46965908
تاریخ انتشار: یکشنبه 16 خرداد 1395
خانه » سایت های خبری » زمان » حمله روس ها به پایتخت داعش در سوریه
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

پوتین در حال انتقام گیری است و نیروهای روسیه برای نابودی نیروهای اهریمنی داعش در پایتخت این گروه تروریستی در سوریه به پیش می روند.

به گزارش چی 24 به نقل از زمان:

نشریه اکسپرس نوشت: پوتین در حال انتقام گیری است و نیروهای روسیه برای نابودی نیروهای اهریمنی داعش در پایتخت این گروه تروریستی در سوریه به پیش می روند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، سربازان دولت سوریه با حمایت نیروهای نظامی ولادیمیر پوتین به حومه شهر رقه حمله بردند و در حال آماده شدن برای نبردی تمام عیار برای آزادسازی این شهر هستند.

رقه به شهر نمادین داعش مرکز قدرت داعش بدل شده و با سقوط آن میخ آخری بر تابوت افراط گراهایی خواهد خورد که رویای ایجاد خلافت در سراسر خاورمیانه را در سر می پروراندند.

پس از آنکه داعش مسئولیت ساقط کردن هواپیمای مسافربری روسیه در آسمان مصر که منجر به کشته شدن 224 نفر شد را بر عهده گرفت، نبرد دولت پوتین علیه تروریست ها شاهد افزایش چشمگیری بوده است.

روز جمعه بمب افکن های روسیه استحکامات دفاعی داعشی ها را در هم کوبیدند و نیروهای زمینی بشار اسد توانستند در نبردی سخت بر تروریست ها غلبه کرده و وارد روستاهای اطراف رقه شوند.

بنا به گزارش خبرگزاری المصدر، نیروهای سوریه اعلام کردند که توانستند در دوراهی زکیه به پیروزی مهمی دست پیدا کنند و کنترل این منطقه استراتژیک در حاشیه استان رقه را به دست بگیرند، و اکنون در حال آماده شدن برای حمله ای سریع به این شهر هستند.

گفته می شود این سربازان توانستند بیش از 35 کیلومتر به طرف رقه پیش رفته و همچنین روستای ابوالعلاج را از چنگال این گروه متعصب اهریمنی خارج کند.

هم اکنون نیروهای سوری شهر طبقه در 50 کیلومتری بیرون رقه را کاملا در تیررس خود دارند، و قصد دارند پیش از حمله بردن به مرکز خلافت جهادی ها این شهر را آزاد کنند.

نیروی زمینی روسیه حمایت بسیار سنگینی از نیروهای ویژه روسی در میدان نبرد دریافت می کند، و نیروی هوایی روسیه نیز در حال پشتیبانی هوایی با افزایش بمباران بی امان مقرها و تاسیسات داعش در سراسر سوریه است.

نیروهای کرد تحت حمایت آمریکا هم توانستند چهار روستا در نزدیکی شهری شمالی حلب را بازپس بگیرند، و تسلط داعش بر نقاط خاورمیانه را بیش از پیش تضعیف کنند.

<

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین