به گزارش پایگاه فرهنگی تبلیغی رسالات، حجتالاسلام والمسلمین سید محمد مهدی قائمی هاشمی، رئیس اداره امور مبلغان اداره کل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در این رابطه عنوان کرد: در ماه رمضان، مبلغان باید در امر تبلیغ، اجرای فعالیت ها و برنامه های فرهنگی بیش از پیش تلاش کنند.
وی با بیان این که ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای تبیین و گسترش فرهنگ اهل بیت علیهم السلام در جامعه و به ویژه در بین نسل جوان است، در مورد اهداف اعزام مبلغان در ماه رمضان و از سوی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: آشنایی آحاد مردم به ویژه جوانان، به عنوان قشر تأثیرگذار جامعه با آموزه های دینی و مفاهیم انسان ساز قرآنی، جذب نوجوانان و جوانان به مساجد و بهره گیری بیشتر آن ها از برکات و فیوضات ماه مبارک رمضان از مهمترین اهداف این اعزام بوده است.
رئیس اداره امور مبلغان اداره کل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: 620 نفر از مبلغان اعزامی در سه بخش مبلغان نخبه، عمومی و بشیران، نهادها و مناطق مختلفی را تحت پوشش قرار دادهاند.
حجتالاسلام والمسلمین قائمی هاشمی ادامه داد: 65 نفر از تعداد یاد شده را مبلغان نخبه و 515 نفر را مبلغان عمومی تشکیل میدهند و 40 نفر از بشیران جوان نیز در این ماه مبارک به امر تبلیغ مشغول میباشند.
وی دفتر ائمه جمعه، سازمان تبلیغات اسلامی، دانشگاهها، سازمان زندانها، کمیته امداد، نیروهای نظامی و انتظامی، شورای اسلامی روستاها، کانونهای فرهنگی و هیئت امناء مساجد، تکایا، صدا و سیما و مراکز فرهنگی مختلف را به عنوان برخی از نهادهای تحت پوشش فعالیتهای تبلیغی این مبلّغان معرفی کرد.
حجتالاسلام قائمی هاشمی اظهار کرد: 17 استان خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، البرز، تهران، خوزستان، سیستان، سمنان، فارس، کرمان، گلستان، گیلان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد، استانهایی بودهاند که به آنها اعزام مبلّغ داشتهایم.
رئیس اداره امور مبلغان اداره کل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی محور برنامههای مبلّغان اعزامی را قرآن و معارف اهل بیت علیهمالسلام دانست و بیان داشت: توجه جدی به معارف قرآنی، برگزاری کلاس های روخوانی، روانخوانی، تجوید قرآن، اصلاح قرائت نماز، تفسیر قرآن و نهج البلاغه، برگزاری مراسم نماز جماعت، دعا و زیارات معصومین علیهم السلام، سخنرانی عمومی و منبر، بیان احکام شرعی و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ برای عموم مردم بویژه جوانان و نوجوانان در تبلیغ امسال در اولویت قرار دارد.
وی در پایان توجه به ایتام و نیازمندان، معرفی سبک زندگی اسلامی، تبیین حجاب و عفاف و الگوی زن مسلمان، ازدیاد نسل، تبیین نشانههای ظهور، حکومت مهدوی، وظایف انسان منتظر، ایجاد امید و نشاط در میان مردم، تبلیغ چهره به چهره و ارتباط با نسل نو، تبیین ارزش ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی، بصیرت افزایی، دشمن شناسی و استکبارستیزی، دفاع از مبانی انقلاب اسلامی خصوصاً ولایت فقیه، تبیین شعار سال، تبیین اصول صرفه جویی و پرهیز از اسراف و تبذیر و جهت دهی به سفره های افطاری و نذورات، دعوت مردم به وحدت حول محور ولایت فقیه و برگزاری مراسم احیاء شب های قدر و اقامه نماز عید سعید فطر را به عنوان دیگر مباحث ضروری برای تبلیغ در ماه مبارک رمضان برشمرد.