به گزارش پایگاه فرهنگی تبلیغی رسالات، حجت الاسلام و المسلمین نصرالله پژمانفر، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پايگاه اطلاع رساني حوزه علميه خراسان با بیان این که عفاف و حجاب مقوله فرهنگی بوده و برای احیای آن باید همه ظرفیت های فرهنگ ساز را به کارگیری کنیم، گفت: همه ظرفیت های فرهنگی برای خروج کشور از شرایط بدحجابی و بی حیایی و ایجاد یک بستر مناسب باید به کار گیری شوند تا به سعادت و توفیق رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه جامعه ما تا کنون بد حجابی را بی اهمیت دانسته و به شکلی آمرانه به آن نپرداخته است، طبیعتاً امروز باید ضمن استفاده از نهادها، سازمان ها و ظرفیت های مردمی، نقشه هدفمند دشمنان نظام و انقلاب را که در این زمینه سرمایه گذاری زیادی انجام داده اند، خنثی کنیم.
کانون اصلی احیای حجاب و عفاف، حوزه های علمیه و مراکز بصیرت بخش جامعه اسلامی هستند
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان این که امروز در کشور برای جوانان در ارتباط با حیا و حجاب شرایطی تازه پیش آمده که حرکت گسترده و جهادی را طلب می کند، خاطر نشان کرد: امروزه جریان های مخالف و معاند نظام، سرمایه گذاری بسياري از طریق فیلم و محتواهای مختلف نوشتاری و تصویری و از راه تبلیغ بی عفتی و بد حجابی كرده اند.
وی با بیان این که جوانان متدین برای احیای انقلاب و نظام اسلامی تا کنون نتوانسته اند آن چنان که باید در عرصه فرهنگی بتازند، تاکید کرد: در حقیقت با وجود بی برنامگی متولیان فرهنگی، هجمه جریان های مخالف و معاند نظام تا کنون به جایی نرسیده و ما امروز بی حجابی را به عنوان معضل اجتماعی مخصوصاً در کلانشهرها رصد می کنیم که موجب آزار و اذیت متدینین جامعه می شود.
حجت الاسلام پژمانفر با بیان این که چطور می شود یک گام دیگر در این رویکرد فرهنگی برنامه دار دراز مدت برداشت، گفت: امروز وظیفه داریم تا به جذابیت های عفاف و حجاب که چشم جهان را به خود خیره کرده، به صورت خودجوش و مردمی عمل کرده و همه در برابر این جریان مسئول و موظف بوده و بخش خطیری از این وظیفه بر دوش حوزه های علمیه است.
برخورد قاطعانه دستگاه های قضایی با بی حجابی های تعمدی/ در عفاف و حجاب تنها تفریط داشته ایم
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان این که باید با لطافت و عطوفت شبهات بحران های فرهنگی را رفع و در جهت ارتقای انگیزه مردم برای تمایل به حجاب اسلامی و پوشش برتر اقدام شود، یادآور شد: در صورت تعمد به بي حجابي، دستگاه های قضایی باید برخورد قاطعانه داشته باشند زیرا که موضوع عفاف و حجاب اعتقادی و مبتنی بر باور هاست که ثمره آن به خانواده های اسلامی باز می گردد.
وی با بیان این که متاسفانه برخی خانواده ها از طریق اهرم الزام و اجبار با فرزندان خود برخورد می کنند و این حرکت آنان را از محیط خانواده دور می کند، ابراز کرد: امروز رفتارهای دوگانه جوانان در فضای خانه و اجتماع حاصل همین الزام ها و اجبارهاست و اگر خانواده ها بتوانند نیازهای عاطفی فرزندانشان را در کانون گرم خانواده برآورده سازند، بعید به نظر می رسد آنان در آینده با معارض های دین اسلام همسو شوند.
حجت الاسلام و المسلمین پژمانفر تفریط را در اشاعه عفاف و حجاب صادق خواند و اظهار کرد: آن جایی که والدین باید فرزندانشان را از درس حجاب و عفاف سیراب می کردند، قصور کرده و تفریط انجام داده اند اما افراطی در کار نبوده و در محیط خانواده، حوزه علمیه، مساجد، نهاد ها و ادارات باید با کارکردهای فرهنگی هدفمند، با متجاوزان به حریم حجاب و عفاف برخورد کرد.
جوانان بدانند فضای مجازی حریم خصوصی نیست/ مسئولان فتا با تنش های مجازی برخورد می کنند
نماينده مجلس شورای اسلامی با بیان این که جوانان باید بدانند فضای مجازی حریم خصوصی نیست و عکس های خانوادگی را نباید به اشتراک گذاشت، گفت: برخی ها در فضای مجازی حس حریم خصوصی دارند و منطبق بر میل، عادت و ذائقه خودشان رفتار می کنند، متاسفانه امروزه مدیریت جامعی بر فضای مجازی و شبکه های اجتماعی حاکم نیست و نباید این محیط اثر گذار را در برابر هجمه دشمنان خالی گذاشت.
وی با بیان این که مسئولان فتا و نیروهای نظامی و انتظامی باید با تنش های مجازی برخورد کنند، تصریح کرد: بدون شک ویترین اسلام ناب محمدی (ص) عفاف و حجاب است و اگر لطمه و آسیب به آن وارد شود، فرو ریخته و نه تنها هر آزاده ای بلکه همه و همه از ظرفیت های خود باید در راستای اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب اسلامی بهره ببرند.