کد خبر: 5905268
تاریخ انتشار: پنجشنبه 09 مرداد 1393
خانه » بانوان » آی بانو » دختران کارآفرین میلیونر :2-بِلا ویمز
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

کار آفرینی ربطی به سن و سال ندارد ، اگر ایده خوبی دارید پشتکار داشته باشید و آن را دنبال کنید ... با دختران کارآفرینی که قبل از بیست سالگی میلیونر شدند آشنا شوید !

به گزارش چی 24 به نقل از آی بانو:

بِلا ویمز  (Bella Weems)

 طراح جواهرات

بلا ویمز آرزوی این را نداشت که خودش میلیونر بشود. مانند خیلی از نوجوانان او فقط می خواست که پدر و مادرش در تولد 16 سالگی اش برایش یک ماشین بخرند. اما پدر و مادرش به او گفتند که امکان ندارد. مادر بلا، کریسی ویمز به او می گوید که "تو باید برای چیزهایی که می خواهی زحمت بکشی. نباید هر چیزی که می خواهی به تو داده شود."

Bella-Weems-3

او 350 دلار پولی را که از پرستاری بچه به دست آورده بود با مهارت برای یک ایده ی بسیار خلاق به کار برد و آن را به یک شرکت قوی با 700 کارمند که 250 میلیون دلار می ارزد تبدیل کرد. " Oragami Owl " در ابتدا راهی بود که مردم بتوانند گردنبند های مخصوص به خودشان را که داستانشان را بیان می کرد بسازند. و الآن مردم مهمانی های در کل کشور به را می اندازند که بار جواهرات دارد.
این باعث می شود که برای خرید ماشین برای فرزندتان بیشتر فکر کنید.

Bella-Weems-2

 

 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین