آکاایران: تنفس
یکی از مهمترین اصولی که به هنگام پرداختن به تمرینات بدنسازی باید همواره آن را مد نظر داشت ، این است که هرگز در زمان تمرین کردن ، نباید نفس را در سینه حبس کرد . اگر بدنساز به هنگام تمرین با وزنه های سنگین ، نفس خود را حبس کند ، در جریان خون خود در مغز اختلال ایجاد کرده و ممکن است دچار بیهوشی کوتاه مدت شود .
روش صحیح تنفس حین تمرین بدنسازی -آکاروش صحیح تنفس حین تمرین بدنسازی,بدنسازی و فیتنس
آکاایران: روش صحیح تنفس حین تمرین بدنسازی
به گزارش آکاایران: این موضوع وقتی خطرناک تر می شود که بدنساز به صورت تخت خوابیده و در حال بالا بردن وزنه باشد . در این حالت امکان برخورد وزنه ها به صورت و بدتر از آن گردن یا گلوی وی بسیار است . چنین اتفاقی بارها برای ورزشکاران حتی حرفه ای ها روی داده است و ….
بدنساز همواره باید هنگام انجام بخش نگاتیو حرکات عمل دم – تنفس و در هنگام انجام بخش پوزیتیو آنها عمل بازدم را انجام دهد . به عنوان مثال در (پرس سینه ) وقتی وزنه ها را پایین می آوریم ( بخش نگاتیو ) باید عمل دم و هنگامی که وزنه ها را به سمت بالا می فشاریم ( بخش پوزیتیو ) عمل بازدم را انجام دهین .
و یا در زمان انجام حرکت ( زیربغل سیم کش از پشت ) هنگامی که سیم را به طرف خود می کشیم ( بخش پوزیتیو ) عمل بازدم و وقتی که سیم را به سمت بالا رها می کنیم ( بخش نگاتیو ) عمل دم را انجام می دهیم .
البته کارشناسان ورزش در روسیه معتقدند حبس کردن نفس هنگام انجام مرحله پوزیتیو حرکت ، زمان استفاده از وزنه های سنگین برای حرفه ای ها در صورت تسلط کامل نسبت به انجام حرکت ، ایرادی ندارد و پیشرفته ها می توانند هنگام پایان بخش پوزیتیو حرکت ، عمل بازدم را انجام دهند . در هر صورت در بخش نگاتیو حرکت عمل دم صورت می گیرد .
آموزش بدنسازی و پرورش اندام -