پاسخ به مقاله " پدر خوانده ای برای علوم ورزشی" -آکاBMI,Credit card, Loan, car, Weight loss,Fat Burning, Fitness, Women, Credit card, بدن سازی، ورزشی، لاغری، کاهش وزن، رژیم لاغری، اخبار ورزشی، بدنسازی، مکمل، دانلود، نرم افزار ورزشی، مجله،BMI
آکاایران: پاسخ به مقاله " پدر خوانده ای برای علوم ورزشی"
آکاایران:
بنام خدا
با سلام و عرض ادب و پیشاپیش عرض تبریک عید سعید فطر بشما و تشکر از محبت های بیدریغ شما، در ارتباط با موضوع پدرخوانده ای برای علوم ورزشی، به استحضار میرساند متاسفانه در سازمان های ورزشی ما همیشه اینگونه مسائل وجود داشته، در همین راستا باید اشاره نمایم کسی که در میادین ورزشی با گرمای تابستان و سرما زمستان مواجه نشده باشد از درد ورزش اطلاع دقیق نخواهد داشت، پستها همیشه باعث اسارت انسانها میشود. گفتن نه بیمه لازم دارد و نه مالیاتی بدنبال دارد، ما منکر تکنولوژی و پیشرفت علوم و یا تحقیقات علمی نیستیم و فکر بسته هم نداریم سؤال این است:
به گزارش آکاایران: - کسی که قله اورست یا دماوند را صعود نکرده باشد با نشان دادن چند تصویر و یا پاورپوینت میتواند راهنمای گروه کوهنوردی باشد؟
- کسی که بارها و بارها باسیستم اسید لاکتیک مواجه نشده برای درد عضله چه راهکاری را ارائه میدهد؟
- آیا نظریه کارشناسانه ی متخصصین ورزشی در این ارتباط مثمر ثمر بوده یا اینکه فقط نظرات و سلیقه عده ی بخصوصی مد نظر بوده؟
- آیا نظر کارشناسان در نقاط مختلف ایران قابل ارزش هست یا اینکه همانند حقوق های نجومی باعث رفاه گروه بخصوصی و فلاکت اغلب ورزشکاران و سازمانها ورزشی خواهد شد؟
- بنده بعنوان یک کارشناس ورزشی این را قبول دارم که اغلب رشته های پزشکی باید با علوم ورزشی هماهنگ شوند، اما نه اینکه ورزش تابع آنان باشد، در اغلب کشورها (پزشکی تغذیه- آسیب شناسی- حرکات اصلاحی- و غیره....) همپای رشته های علوم وزرشی میباشند، اما در این که کدام ارگان از آنان حمایت میکند؟
- زمانی که به مطب این متخصصین مراجعه می نمایم پیشنهاد این است:
o تمرین نکنید؟
o فلان غذا را صرف ننمائید؟
o استراحت مطلق
o و هزاران اما و چرای دیگر؟
موضوع این است دندان درد میکند، اما نباید آنرا کشید بلکه باید از درد دندان طبیعی جلوگیری نمود!!!
جناب اقای دکتر امانی هزاران هزار اما و چرا وجوددارد اما بحث مدیریت در وزرش کشور این است که نظران دیگران را در طی جلسات و سیمنارها یا گردهماییهای مختلف دریافت اما نظرات خودشان را در قالب برنامه های بخصوصی به سازمانهای ذیربط ابلاغ مینمایند.
چین در سال 1353 برای اولین بار در بازیهای آسیایی تهران شرکت نمود، که در آن زمان جزء سه تیم در آسیا شد، در مدت این42 سال در دنیا چه جایگاهی برای خودکسب نموده؟ علت چیست؟ راه درمان کدام است؟ فاکتورها چیست؟ با چه وسیله ی حرکت مینمایند؟ آیا خونشان از ما غلیظ تر است یا تعصب و غیرتی بالاتر از ایرانیان دارند؟
بنده هم درگیر این ناملایمات در ورزش حرفه ی دانشگاهی و سازمانها که تعدادی بر اساس رابطه سکان هدایت کشتی علوم ورزشی را عهده دار میباشند عمر خود را تلف مینمائیم!!!
محمد وجدانزاده
نکات مهم در ورزش -