گازهای سمی ناشی از وسایل هوشمند - آکاگوشی های همراه,تبلت ها,لپ تاپ ها,رایانه های رومیزی
آکاایران: گازهای سمی ناشی از وسایل هوشمند
آکاایران:
آیا از عوارض جانبی تلفن همراه و وسایل الکترونیکی همراه خود اطلاعی دارید ؟میدانید چه تاثیرات منفی بر بدنتان میگذارند و باعث برو چه مشکلاتی برای سلامتی تان می شوند ؟گوشی های همراه می تواند گازهای سمی از خود منتشر کند که برای سلامتی تان خطرساز باشند بد نیست به این مطلب نگاهی بیندازید .
به گزارش آکاایران: امروزه اجتناب از ابزارهای فناوری مثل گوشی های همراه,تبلت ها, لپ تاپ ها, رایانه های رومیزی و… اجتناب ناپذیر است.
هرچند این ابزارها زندگی را آسان تر می کند، اما خطرات پنهانی هم برای سلامت ما دارند. در کنار عوارضی مثل مشکلات گردن، سردرد، خستگی چشم و مشکلات ناشی از نشستن زیاد، استفاده از ابزارهای فناوری خطرات جدی دیگری را نیز درپی دارد: گوشی همراه، تبلت و سایر ابزارهای فناوری از خود گازهای سمی مثل مونواکسیدکربن منتشر می کنند که بتدریج شما را مسموم می سازند.
گوشی های همراه مثل دیگر ابزار الکترونیک دارای باتری های لیتیومی هستند که می توانند صد نوع گاز سمی از خود منتشر کنند. محققان موسسه NBC Defence و دانشگاه سینگوای چین20هزار باتری لیتیومی را حرارت دادند و پی بردند که این باتری ها هنگام گرم شدن گازهایی مثل بوتان، اتیل سیانید، دی اکسید سولفور و منوکسیدکربن منتشرمی کنند. این گازها به چشم، پوست و مجاری تنفسی آسیب رسانده و حتی کشنده هستند. محققان می گویند عوامل دیگری غیر از گرم شدن نیز می توانند به انتشار این گازها منجر شوند. به عنوان مثال استفاده از باتری های آسیب دیده یا شارژرهای غیرمعتبر از عوامل شناخته شده انتشار این گازهاست، اما هنوز چیزهای بسیاری در مورد زمان، علل و چگونگی این گازها ناشناخته است. گرم شدن باتری که بر اثر عملکرد داخلی نادرست باتری اتفاق می افتد حتی می تواند به انفجار آن منجر شود، اما حتی اگر باتری لیتیومی گوشی شما عملکرد خوبی داشته باشد، عواملی مثل قرار گرفتن در یک جای گرم مثل داخل خودروی گرم یا در معرض آفتاب، پوشاندن گوشی به گونه ای که از رسیدن هوای کافی به آن جلوگیری شود و حتی استفاده زیاد از گوشی می تواند انفجار باتری را درپی داشته باشد.مقالات پزشکی و بهداشتی -