به گزارش کرمان خبر /.در واقع «توسعه» بایستی نشان بدهد که مجموعه نظام اجتماعی جغرافیای مورد نظر بصورت هماهنگ با نیازهای متنوع اساسی و خواسته های افراد و گروههای اجتماعی از حالت نامطلوب زندگی گذشته خارج شده و به سوی وضع یا حالتی از زندگی مادی و معنوی بهتر سوق پیدا کرده اند.
«توسعه» را می توان کلید واژه فعالیت های استاندار کرمان درسه سال گذشته حضورش بعنوان نفر اول اجرایی استان دانست. او از هر فرصتی برای تشریح برنامه هایش در مسیر رسیدن به توسعه استان «کرمان» استفاده می کند. مثلثی هم به همین عنوان طراحی کرده است. همواره موانع پیش روی مسیر «توسعه» را با مردم و مسؤولین بالا دستی خود در میان می گذارد.
نگاهی به تعریف «توسعه»آمده در پاراگراف ابتدایی اما دشواری سنگ بزرگ پیش راه «رزم حسینی » را بیشتر مشخص می کند. کلید واژه هایی همچون «تغییر طرز تلقی مردم» ، «تسریع رشد اقتصادی» ، « ریشه کن کردن فقر مطلق» که تغییر آنها به نظر از عمر یک دولت هم بیشتر به نظر می رسد.
**طرح توسعه اقتصادی کرمان می تواند یک شیوه نامه ای برای تحقق اقتصاد مقاومتی باشد.
دکتر کمال جوانمرد رئیس جدید شورای شهر کرمان در گفتگو با پایگاه تحلیلی خبری کرمان خبر در خصوص میزان موفقیت وتاثیر گذاری مثبت طرح مثلث توسعه اقتصادی در کرمان اظهار داشت:مسئله توسعه اقتصادی که از سوی استاندار کرمان مطرح شد یک بحث کاملا منحصر به فرد بود که به صورت مکرر شنیده ها حاکی از ان است که این طرح در سایر استان های هم جوار در حال اجرا است .
وی افزود :اجرایی کردن این طرح تا به امروز با موفقیت همراه بوده است ودر راستای اجرایی کردن طرح توسعه اقتصادی بوده است و طرح توسعه اقتصادی کرمان می تواند یک شیوه نامه ای برای تحقق اقتصاد مقاومتی باشد.
رئیس جدید شورای شهر کرمان با اشاره به مشکلات و موانع سر راه طرح های اقتصادی بیان داشت: موضوع مهم این است که ما بدانیم یک طرح در مسیر درستی قرارگرفته ودر حال اجراشدن است یا نه که بحمدالله طرح مثلث توسعه اقتصادی در کرمان با جود مشکلاتی ملی واستانی در زمینه های اقتصادی ،رکود وتحریم های حاکم برجامعه وکشور در مسیر درستی آغاز به کار کرده است .
جوانمرد تصریح کرد:موارد وطرح هایی که در زمینه اقتصادی اجرایی می شوند نیاز به یک زمان طولانی ویک پروسه بلند مدت دارند تا آثار ونتایج آن مشخص شود ودر حال حاضر قضاوت در مورد موفقیت ویا عدم موفقیت طرح مثلث توسعه اقتصادی کمی زود است اما امیدوار هستیم براساس برنامه ریزی های صورت گرفته وکمک و همدلی های صورت گرفته دربین مسئولین وقرارگرفتن اراده استانی وملی در پشت این طرح در آینده ای نه چندان دور شاهد رشد وشکوفایی استان به ویژه قلعه گنج باشیم.
*استاندار کرمان به عنوان مثال نمونه هایی از تحقق اهدافشان را در زمینه تحقق طرح مثلث توسعه اقتصادی بیان کنند
حجت الاسلام محمد ربانی زاده سخنگوی شورای شهر کرمان در گفت وگو با پایگاه تحلیلی خبری کرمان خبر در این خصوص اظهار داشت:طرح مثلث اقتصادی توسعه که توسط استاندار مطرح شده وسه راس آن را نمایندگان مجلس استان ،سرمایه گذاران داخلی واستانی ودستگاه های اجرایی ومسئول در جهت پیشبرد اهداف توسعه اقتصادی استان کرمان تشکیل می دهند.
وی افزود:بعد از ارائه این ایده توسط استاندار کرمان وبرگزاری نشست های هم اندیشی متعدد وارائه طرح های مختلف متاسفانه در میدان عمل به دلیل مشکلات اقتصادی ورکود حاکم آنجور که بایستی نمود پیداکند این اقدامات وطرح ها در بخش توسعه اقتصادی اتفاق خاصی قابل مشاهده نیست.
ربانی زاده با طرح یک سوال از استاندار کرمان خواستار شد که به عنوان مثال نمونه هایی از تحقق اهدافشان را در زمینه تحقق طرح مثلث توسعه اقتصادی بیان کنند .
سخنگوی شورای شهر کرمان تصریح کرد: نمیتوان گفت که به هیچ عنوان کاری در این زمینه صورت نگرفته است اما این مثلث هم فقط در حد طرح وایده باقی مانده است ودر مقام اجرا وعمل در سطح کشور واستان انقدر ضوابط دست وپا گیر وبیهوده فراوان است که این طرح ها وایده ها تحقق پیدانخواهند کرد.
وی گفت:تا وقتی که مادر کشور در گیر کاغذ بازی های اداری وضوابط دست وپا گیر باشیم نباید خیلی امیدوار به رشد وتوسعه اقتصادی باشیم .
ربانی با اشاره به فعالیت های جذب سرمایه گذار در استان اظهار داشت:در زمینه اقتصادی به جای عمل مسئولین فقط در گیر جذب سرمایه گذار از کشور های مختلف هستند که متاسفانه در این زمینه هم با طرح قوانین وضوابط بیهوده وعدم همکاری برخی نهاد ها وسازمان ها وشانه خالی کردن از بار مسئولیت موفق عمل نکرده ایم وسرمایه گزاران با دلسردی مسیر آمده را بازمی گردند.
سخنگوی شورای شهر در پایان اظهار داشت:باید توجه داشته باشیم که زمان آن فرا رسیده است که پا را از حد ایده وطرح فراتر بگذاریم وکمی در مقام اجرا وعمل حرکت کنیم تا واقعا اهداف توسعه اقتصادی تحقق پیداکند،مسئولین استانی باید در زمینه اصلاح قوانین مزاحم وارد شوند تا سرمایه گزاران داخلی واستانی به جای سرمایه گزاری در خارج از کشوربه سرمایه گزاری در استان خود ترغیب شوند،استاندار اگر طرحی را ارائه می کند بستر وشرایط لازم تحقق ان را هم فراهم کند.