کد خبر: 88787785
تاریخ انتشار: سه شنبه 19 بهمن 1395
خانه » سایت های خبری » کرمان خبر » ٢٢ بهمن، روز تبلور شکوه و ایثار مردم همیشه سرافراز و آزادۀ جمهوری اسلامی ایران است
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

صدفی بیان کرد:مردم شریف استان کرمان با حضور در همایشی بزرگ و به یادماندنی، افتخار دیگری از وحدت و اتحاد ملی حول محور ولایت فقیه را رقم خواهد زد.

به گزارش چی 24 به نقل از کرمان خبر:
٢٢ بهمن، روز تبلور شکوه و ایثار مردم همیشه سرافراز و آزادۀ جمهوری اسلامی ایران است

مهدی صدفی رئیس شورای هماهنگی وتبلیغات اسلامی کرمان در گفت گو با پایگاه تحلیلی خبری کرمان خبر در آستانه سی وهشتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران علیه حکومت منحوط پهلوی عنوان کرد:دهه فجر و یوم الله ٢٢ بهمن، روز تبلور شکوه و ایثار مردم همیشه سرافراز و آزادۀ جمهوری اسلامی ایران است، در این روزهای عزیز ملت ایران با رهبری داهیانه زعیم بزرگ جهان اسلام و بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و با تاسی از آموزه های اسلام ناب محمدی (ص) طومار ٢٥٠٠ ساله رژیم طاغوتی استبداد و استکبار را درهم پیچیدند و روح امید، احساس غرور و خودباوری را در کشور زنده کردند.
وی افزود: مردم شریف استان کرمان با حضور در همایشی بزرگ و به یادماندنی، افتخار دیگری از وحدت و اتحاد ملی حول محور ولایت فقیه را رقم خواهد زد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان بار دیگر از امت همیشه در صحنه و بیدار استان کرمان همه گروه‌ها، جریان‌ها، احزاب سیاسی و همه آحاد، اقشار و اصناف مردم شریف، وفادار و انقلابی با تمامی سلایق و گرایش‌‌هایی سیاسی خواست تا با حضور حماسی، آگاهانه، پرشور و انقلابی خود در صفوفی متحد و یکپارچه در مسیر راهپیمایی صحنه باشکوه 'حضور حماسی ملی' سازند.
صدفی در پایان تصریح کرد: مردم همیشه در صحنه شهر کرمان نیز از ساعت 9 صبح روز جمعه از محل چهارراه طالقانی به سمت میدان عاشورا حرکت خواهند کرد و بار دیگر با نمایش وحدت ملی خود در راهپیمایی عظیم 22 بهمن دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی را رسوا و مایوس خواهند کرد.

 

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین